Brooklyn Nights - Tickets

Top entertainment én dineren! Beleef deze unieke experience in Studio’s Aalsmeer - Koop hier je tickets

Meer informatie ...

 • Wanneer & waar?

 • Voor mij en anderen!

 • EVENTIM Community

Kies nu jouw tickets:

Eventim callcenter 0900-1353 (€0,45 p/m)* van 10.00-22.00 uur
Tickets

Arrangementen
Beleef Brooklyn Nights op de manier die past bij u en uw gezelschap.

Ieder arrangement bevat onderstaande elementen*), tenzij anders aangegeven:

Amuses bij ontvangst; Aperitief Mainstreet; 4 gangendiner – Menu Deluxe; Dranken nationaal assortiment (all-inclusive); Broadway Theatershow; Afterparty.

*): Genoemde elementen zijn niet van toepassing op het Theater Only arrangement.
Theater Only - €32,50 per persoon
Met het Theater Only arrangement geniet u van het spectaculaire theater gedeelte van de show, de afterparty met de artiesten en inclusief drankjes t/m 00.00 uur. Aanvang 21:00. Start show 21:30.

Queens - €75,00 per persoon
Kiest u voor het Queens arrangement, dan kunt u gezellig plaatsnemen op een luxe barstoel in de Big Apple en heeft u toegang tot de gehele Brooklyn Nights dinnershow.

Harlem - €99,50 per persoon
Een volledige avond, middenin het spektakel? Dat garanderen we met het Harlem arrangement. Neem plaats aan tafel en geniet van het heerlijke 4-gangen Menu Deluxe.

Manhattan - €134,50 per persoon
Op zoek naar nét dat beetje extra exclusiviteit, dan is het Manhattan arrangement een goede keuze. Profiteer van de beste zitplaatsen en een speciaal Superieur menu.

Brooklyn - €177,50 per persoon
Het Brooklyn arrangement garandeert de ultieme VIP beleving. Inclusief VIP ontvangst met champagne, persoonlijke gastvrouw, Superieur menu, exclusieve wijnen en VIP zitplaatsen aan een eigen tafel.

EventPlaatsDatum
Brooklyn NightsAALSMEER
Crown Studio's Aalsmeer
za, 11-3-17
18:00 uur
 
Tickets vanaf € 75,00
ticketdirect beschikbaar  Tickets
Brooklyn NightsAALSMEER
Crown Studio's Aalsmeer
za, 8-4-17
18:00 uur
 
Tickets vanaf € 99,50
ticketdirect beschikbaar  Tickets
Brooklyn NightsAALSMEER
Crown Studio's Aalsmeer
vr, 19-5-17
18:00 uur
 
Tickets vanaf € 75,00
ticketdirect beschikbaar  Tickets
Naar het evenementoverzicht1 - 3 van 3

Evenementinformatie

Top entertainment

Wederom biedt dé meest spraakmakende producent van de dinnershows, Frank Wentink, een spectaculaire avond op het hoogste niveau. De dinnershow Brooklyn Nights staat garant voor een avond onvervalst top entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u van een show die zijn weerga niet kent. Brooklyn Nights neemt u mee op een reis door de smeltkroes van de diverse muziekstijlen en culturen van de Big Apple van toen en nu.

De fantastische cast – met o.a. musicalster Stanley Burleson en LA The Voices en het professionele showballet onder leiding van de creatieve en ervaren Marc Forno- nemen u mee door de rijke geschiedenis van New York. Dit, gecombineerd met de live muziek van de Brooklyn Band, de adembenemende kostuums en de spectaculaire decors, zorgt voor een onvergetelijke avond. Studio’s Aalsmeer is dan ook trots u welkom te mogen heten bij deze complete avond uit.

Unieke locatie

Studio’s Aalsmeer is de uitgelezen locatie voor deze wervelende show. Uiteraard staan wij altijd garant voor een kwalitatief hoogwaardige en gastvrije ontvangst van onze gasten. Extra bijzonder is dat de show plaatsvindt in de verschillende prachtige ruimtes van onze studio’s.

Groepen
Wilt u Brooklyn Nights met een groep vanaf 10 personen bezoeken? Neem dan contact met ons op via:
M: groepsboeking@eventim.nl
T: 088 011 26 89
 •  
  Brooklyn Nights
    4.5 sterren, na 24 FanReports
 • Aalsmeer - Studios Aalsmeer -

  31-10-15

  Een prachtige complete avond van Sabine, 1-11-15
  Op dit moment de beste dinnershow in Nederland! Tot in de details geweldig verzorgd. De kwaliteit van de zangers en de dansers zijn absoluut topniveau. Prachtige finale om de avond een heerlijk einde te geven. Iedereen gaat happy de auto in.
 • Aalsmeer - Crown Studio

  16-5-15

  Over the top van Johan, 30-6-15
  Ik vond deze voorstelling over the top. Te gemaakt, te Amerikaans, nep. Misschien dat je dit leuk vindt als je van Overdreven shows houdt. Het eten was wel goed.
 • Aalsmeer - Studios Aalsmeer

  30-5-15

  Sensationeel van Jennies, 17-6-15
  Geweldige all in show. Echt een aanrader voor een gezellig avondje uit met gegarandeerd een swingende afsluiting. Zaterdag 20 juni ga ik er voor de 4de keer naartoe zo geweldig vind ik het !!!
 • aalsmeer - brooklyn nights

  6-6-15

  super!!!!!!!!! van janny de groot-kesting, 8-6-15
  Ik ben op zaterdag 6 juni bij jullie geweest en ik vond het in een woord geweldig!!!!!!!!! Het eten-show en optredens in een woord geweldig. Wil je een onvergetelijke avond zou ik dit iedereen aan raden te doen.
 • Aalsmeer - Studios Aalsmeer

  24-1-15

  Wow Wow Wow wat een mega spektakel van Jens, 1-2-15
  Studios Aalsmeer 24 januari jl. Ik heb de Mega Dinner Experience ervaring mogen beleven! Las Vegas, Londen, Parijs, New York, Dubai wake up in Aalsmeer begrijpen ze het!!! TOP entertainment, met heerlijk eten & aansluitende show met ook nog een afterparty, Stanley Burleson in The Jazz Club, LA The Voices in de Pianobar en voor wie van Dance houdt in Downtown met o.a Roy van LA The Voices en Renée Kouwenhoven. Dit is wat relatie-marketing minded Nederland nodig heeft. Heb direct een Platinum Card aangeschaft voor mijn relaties zodat ik nog eens met 80 gasten terug kan komen. Super was het, een aanrader voor zowel particulier als zakelijk.

Extra informatie

Top entertainment. Wederom biedt dé meest spraakmakende producent van de dinnershows, Frank Wentink, een spectaculaire avond op het hoogste niveau. De dinnershow Brooklyn Nights staat garant voor een avond onvervalst top entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u van een show die zijn weerga niet kent. Brooklyn Nights n...
Meer...

Fotogalerij

Video

Verder browsen

* Eventim callcenter: € 0,45 p/m plus de eventuele kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op