ELVIS - Christmas with the King - Tickets

Koop hier je tickets voor ELVIS - Christmas With The King in AFAS Live!

Meer informatie ...

 • Wanneer & waar?

 • Voor mij en anderen!

 • EVENTIM Community

Kies nu jouw tickets:

Eventim callcenter 0900-1353 (€0,45 p/m)* van 10.00-22.00 uur
Tickets

De getoonde ticketprijzen zijn inclusief €5,50 servicekosten

Rolstoelplaatsen zijn alleen telefonisch te reservereen via 088-0112615

EventPlaatsDatum
ELVIS - Christmas with the KingAMSTERDAM
AFAS Live
do, 21-12-17
20:00 uur
 
Tickets vanaf * € 60,50
ticketdirect beschikbaar  Tickets
ELVIS - Christmas with the KingAMSTERDAM
AFAS Live
vr, 22-12-17
20:00 uur
 
Tickets vanaf * € 60,50
ticketdirect beschikbaar  Tickets
ELVIS - Christmas with the KingAMSTERDAM
AFAS Live
za, 23-12-17
20:00 uur
 
Tickets vanaf * € 60,50
ticketdirect beschikbaar  Tickets
1 - 3 van 3
 • *De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal €2,90 transactiekosten en/of €3,50 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.

Evenementinformatie

Algemene informatie
Duur van de voorstelling: circa 150 minuten (inclusief pauze)
Adviesleeftijd: 10 jaar en ouder
Gesproken taal: zowel de liedjes als de gesproken teksten in deze Christmas Show zijn in het Engels

'Christmas with the King'

Een nieuwe spectaculaire en swingende Kerstshow met GRAHAME PATRICK die bol staat met ELVIS' hits maar ook met prachtige kerstsongs en gospels!

Kunt u geen genoeg krijgen van Grahame Patrick die op een onnavolgbare wijze de muziek van ELVIS laat herleven? In navolging van 'ELVIS the Show' in Ahoy, brengen we ditmaal een grootse energieke show 'Christmas with the King' naar AFAS Live in Amsterdam (voorheen Heineken Music Hall). Deze geheel nieuwe kerstshow met Grahame Patrick in een groots sprookjesachtig decor met heerlijke songs als 'Blue Christmas', 'Holy Night' en 'White Christmas' maar ook onvergetelijke hits als 'Suspicious Minds', 'Jailhouse Rock' en 'Blue Suede Shoes' wilt u niet missen. In de magische show 'Christmas with The King' zal het Stamps Quartet u geheel in stijl in de kerstsfeer brengen. Naast de vele hits van Elvis is deze show mede geïnspireerd op het in de V.S. nog altijd bestverkochte kerstalbum allertijden 'Elvis' Christmas Album'. Tijdens deze show zullen natuurlijk de mooiste gospelsongs als 'How Great Thou Art' en 'He Touched Me' niet ontbreken.

De 'King Of Rock 'n Roll' heeft na meer dan 40 jaar nog steeds niets aan populariteit ingeboet en alle Elvis-liefhebbers kunnen nu naast swingen, ook wegdromen tijdens deze magische show met fantastische kerstsongs en gospels. Als Elvis-fan kunt u uit uw dak gaan wanneer Grahame met zijn indrukwekkende stemgeluid, Elvis' authentieke moves en uitbundige kostuums de grootste hits van the King performt. Daarnaast kunt u genieten als hij samen met het Stamps Quartet enkele traditional gospels als 'Amazing Grace' en 'Swing Down Sweet Chariot' zingt.

Haal uw hart op tijdens de gevarieerde kerstshow 'Christmas with The King'. Met zijn onvergetelijke muziek, overweldigende sexappeal en controversiële heupbewegingen ontketende Elvis een verschuiving in de muziekwereld. Elvis wordt, als bestverkochte soloartiest aller tijden, nog steeds gezien als grondlegger van de hedendaagse popmuziek. Elvis mag dan wel zijn overleden, in de harten van zijn fans leeft hij nog steeds onverminderd voort. De tijd wordt even teruggedraaid en u beleeft een deel van Elvis' carrière en liefde en een stuk onvergetelijke muziekgeschiedenis tijdens 'Christmas with the King' op 21, 22 en 23 december 2017.

Geen enkele liefhebber mag deze nieuwe kerstshow vol met de prachtige muziek van 'The King Of Rock 'n Roll' missen!
 •  
  Elvis Presley
    4 sterren, na 1 FanReport
 • Rotterdam - Rotterdam Ahoy -

  12-9-15

  Net echt! van Jerry, 26-8-17
  The King is dood, maar deze Graham Patrick is wel erg goed in het nadoen van Elvis. Heb enorm genoten van zijn muziek.

Extra informatie

Elvis Aaron Presley wordt op 8 januari 1935 geboren in Tupelo, Mississippi. Tijdens de bevalling komt zijn tweelingbroer Jesse Garon levenloos ter wereld. Elvis groeit op als een verlegen jongetje, dat op school regelmatig wordt gepest. Op tienjarige leeftijd neemt Elvis deel aan een zangwedstrijd. Verkleed als cowboy eindigt hij met het kinderlied...
Meer...

Fotogalerij

Verder browsen

FanTicket beschikbaar!

Er is een FanTicket beschikbaar!
Een FanTicket is een mooi aandenken voor later. Door de hoge kwaliteit en het op maat gemaakte design zijn de tickets uniek en een perfect kado! De afbeelding wordt op exclusief ticketmateriaal afgedrukt en is een ideale vervanging voor een regulier ticket.

* Eventim callcenter: € 0,45 p/m plus de eventuele kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op