WERKEN BIJ EVENTIMEventim Nederland is één van de grootste en meest veelzijdige ticketingorganisaties van Nederland met het breedste aanbod aan live-entertainment. Zo kun je bij ons terecht voor tickets voor The Lion King, Ladies of Soul en Kensington, maar ook voor de Tina-dag en TT Assen.

Met de diverse verkoopkanalen, waaronder onze website www.eventim.nl, een inhouse Customer Service Center (0900-1353) en mobiele mogelijkheden zoals een eigen App, bieden wij een breed distributieplatform voor de ticketverkoop van festivals, concerten, theatervoorstellingen, musicals, dinnershows, tentoonstellingen, sportevenementen, beurzen, opera’s en nog veel meer live entertainment.

Eventim is een professionele organisatie met gedreven medewerkers binnen een dynamische en informele omgeving. Wij zijn gevestigd in een modern kantoorpand in het centrum van Hoofddorp.

Hieronder vind je onze openstaande vacatures.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.


Medewerker Human Resources (32 uur per week)
Vervanging van zwangerschapsverlof van juni 2017 t/m half januari 2018

Vanwege het aankomende zwangerschapsverlof van een van onze collega’s op de afdeling Human Resources zijn wij per 1 juni 2017 t/m half januari 2018 op zoek naar een enthousiaste allround Medewerker Human Resources (4 dagen per week). De afdeling HR (een team van 3 personen) adviseert en ondersteunt het management van Eventim bij de vaststelling en uitvoering van het personeelsbeleid.

» meer informatie
Callcenter Agents (oproepbasis)

Voor ons Customer Service Center zijn wij op zoek naar servicegerichte en enthousiaste Callcenter Agents die het leuk vinden om deel te nemen aan onze oproeppool. Onze oproepkrachten werken op onregelmatige basis en worden vooral tijdens piekdrukte ingezet.

» meer informatie
Host(ess) (m/v) bij diverse evenementen

Voor diverse evenementen op externe locaties, met name in de week van 15 mei t/m 21 mei, zoeken wij enthousiaste, representatieve oproepkrachten, die gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Als hostess zorg je dat de gasten zich welkom voelen, je beantwoordt vragen, geeft de gasten de nodige informatie en je verzorgt de toegangscontrole en begeleiding.

» meer informatie


Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op