WERKEN BIJ EVENTIMEventim Nederland is één van de grootste en meest veelzijdige ticketingorganisaties van Nederland met het breedste aanbod aan live-entertainment. Zo kun je bij ons terecht voor tickets voor The Lion King, Ladies of Soul en Kensington, maar ook voor de Tina-dag en TT Assen.

Met de diverse verkoopkanalen, waaronder onze website www.eventim.nl, een inhouse Customer Service Center (0900-1353) en mobiele mogelijkheden zoals een eigen App, bieden wij een breed distributieplatform voor de ticketverkoop van festivals, concerten, theatervoorstellingen, musicals, dinnershows, tentoonstellingen, sportevenementen, beurzen, opera’s en nog veel meer live entertainment.

Eventim is een professionele organisatie met gedreven medewerkers binnen een dynamische en informele omgeving. Wij zijn gevestigd in een modern kantoorpand in het centrum van Hoofddorp.

Hieronder vind je onze openstaande vacature.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Stagiair(e) Online Marketing | 32 - 40 uur

Per februari 2017 zijn wij op zoek naar een stagiair(e), die ons marketingteam gedurende een periode van minimaal 20 weken kan ondersteunen. Als stagiair(e) ben je een belangrijk onderdeel van ons team. Tijdens je stage krijg je volop mogelijkheden om jouw kennis die je hebt opgedaan tijdens je studie, in de praktijk te brengen. Daarnaast is er ruimte om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

» meer informatie
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op