WERKEN BIJ EVENTIMEventim Nederland is één van de grootste en meest veelzijdige ticketingorganisaties van Nederland met het breedste aanbod aan live-entertainment. Zo kun je bij ons terecht voor tickets voor The Lion King, Ladies of Soul en Kensington, maar ook voor de Tina-dag en TT Assen.

Met de diverse verkoopkanalen, waaronder onze website www.eventim.nl, een inhouse Customer Service Center (0900-1353) en mobiele mogelijkheden zoals een eigen App, bieden wij een breed distributieplatform voor de ticketverkoop van festivals, concerten, theatervoorstellingen, musicals, dinnershows, tentoonstellingen, sportevenementen, beurzen, opera’s en nog veel meer live entertainment.

Eventim is een professionele organisatie met gedreven medewerkers binnen een dynamische en informele omgeving. Wij zijn gevestigd in een modern kantoorpand in het centrum van Hoofddorp.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Junior Business Intelligence Specialist (Fulltime)

Ben jij onze nieuwe junior BI-collega die samen met onze BI-consultant onze klanten, leveranciers en onszelf voorziet van de beste informatie en analyses vanuit onze boekingssystemen?

Lees meerSalesmanager (Fulltime)

Om onze groei binnen Nederland te versnellen, zijn wij op zoek naar een ambitieuze Salesmanager. Als Salesmanager bewerk je samen met je collega salesmanager de uitgebreide markt van live-entertainment. Je legt mede vanuit je eigen netwerk het contact met organisatoren van evenementen en weet de interesse en het enthousiasme op te wekken voor Eventim.

Lees meerFacilitair Medewerker (ca. 15 uur per week)

Voor ons moderne kantoorpand in Hoofddorp zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste collega die het leuk vindt om dagelijks een aantal uur hand- en spandiensten te verrichten. De werkzaamheden variëren van het schoonhouden van de bedrijfskantine en het klaarzetten van stoelen voor presentaties tot het verrichten van kleine reparaties, meehelpen bij interne verhuizingen en het aanvullen van kantoorbenodigdheden.

Lees meer


Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op