Don KosakenChor Russland - DEN HAAG - Tickets

Don KosakenChor Russland - DEN HAAG - Tickets
vr, 17-11-17, 20:15 uurWorld Forum Theater
Churchillplein 10, 2517 JW DEN HAAG

Het Don KosakenChor Russland komt terug naar Nederland! Koop hier je tickets.

Meer informatie ...

Prijzenoverzicht

Eventim callcenter 0900-1353 (€0,45 p/m)* van 10.00-22.00 uur
Bestel hier!

De best beschikbare tickets

Jij kiest de prijscategorie, wij reserveren voor jou de op dat moment beste tickets

Boeken met plattegrond
Let op: de plattegrond is een weergave van het tribuneplan op dit moment. Deze weergave is onder voorbehoud.
Don KosakenChor Russland, World Forum Theater, 17-11-17
Fullscreenweergave sluiten
CategorieBeschrijvingPrijs*Aantal 
1 1e RangRegulier
54,50
2 2e RangRegulier
37,00
 • Algemene informatie over de ticketselectie
 • * De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal €2,90 transactiekosten en/of €3,50 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.
Welkom in de
World Forum Theater
zaalplanboeking
 
 

Evenementinformatie

Het Don KosakenChor Russland bestaat uit 24 professionele zangers en is op internationale concertpodia een graag geziene gast. Met de gezangen van de Russisch-orthodoxe kerk en hun Slavische volksliederen symboliseren ze voor miljoenen mensen het oude Rusland. Naast het Koor zal het 6-koppige Instrumental Soloists Ensemble op virtuoze wijze originele Russische volksinstrumenten bespelen en het koor begeleiden. De combinatie van de zang, begeleid door de authentieke Russische volksinstrumenten, staat garant voor een meeslepende muzikale 'Serenade'.

De Nederlander Marcel 'Nicolajevich' Verhoeff werd in 1993 benoemd tot chef-dirigent van het koor. Voor de 23e keer in Nederland, gekoppeld aan de West-Europa tournee, nu met 'A Musical Journey To Russia': een garantie voor een reis naar en door het muzikale Rusland van toen en nu.
 •  
  Don Kosakenchor
    5 sterren, na 2 FanReports
 • Apeldoorn - De Grote Kerk

  17-12-16

  Prachtige Stemmen, Ontroerende Muziek! van Paul Theunissen, 12-9-17
  Het zien en beluisteren van dit geweldige koor, het Don Kosaken Chor Russland, is alleszins de moeite waard, en een must voor iedere zang en muziekliefhebber. Volg dit koor al vanaf het begin, en ieder bezoek aan een concert is een beleving. Emotie, vreugde, originaliteit en spontaniteit komen langs tijdens vertolking van de Russische liederen en gezangen. De dirigent - Marcel N. Verhoeff - heeft de muzikale leiding en doet dat met veel toewijding en liefde voor de Russische muziek, en leidt de 24 tal zangers tot geweldige prestaties. Een bezoek aan een concert levert U een aparte beleving op die U niet snel zal vergeten, geweldige stemmen die U zullen ontroeren en U meenemen in Russische sferen. Kortom een TOPPER!!
 • Doetinchem - Schouwburg Amphion

  13-12-16

  GEWELDIGE ERVARING van Monique Liet, 11-9-17
  Al meer dan 10 jaar ga ik ieder jaar samen met mijn moeder naar een optreden van het Don KosakenChor Russland. Prachtige ontroerende stemmen, mooie muziek, gedreven enthousiaste dirigent. En er is niemand die de Russische ziel kan bezingen als een Rus. Regelmatig kippenvel en ontroerd tijdens een optreden. Maar ook hier een daar een vleugje humor. Ik zou iedereen aanraden dit geweldige professionele koor eens te bezoeken en live te gaan beluisteren en bekijken.

Extra informatie

In 1992 werd het Don KosakenChor Russland opgericht en wel in de spirituele bakermat, de Russische federatie. President Jeltsin had inmiddels toestemming verleend om de Kozakken als keurkorps opnieuw op te richten. Voor het eerst is het Don KosakenChor Russland terecht gekomen waar het thuis hoort; eindelijk, aan de oevers van de Don! Met de riten ...
Meer...

Verder browsen

* Eventim callcenter: € 0,45 p/m plus de eventuele kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op