Madame Butterfly - Tickets

Madame Butterfly - Tickets

Madame Butterfly, uitgevoerd door De Staatsopera van Tatarstan - Koop hier je tickets voor de Meervaart, Amsterdam

Meer informatie ...

Prijzenoverzicht

Eventim callcenter 0900-1353 (€0,45 p/m)* van 10.00-22.00 uur
Tickets
EventPlaatsDatum
Madame ButterflyAMSTERDAM
De Meervaart
zo, 26-3-17
15:00 uur
 
Tickets vanaf € 29,50
ticketdirect beschikbaar  Tickets
1 - 1 van 1

Evenementinformatie

Het verhaal over de onvoorwaardelijke liefde van de Japanse geisha Cio-Cio-San (Butterfly) voor de Amerikaanse marineofficier Pinkerton is door Puccini voorzien van ongelooflijk krachtige muziek. Met recht is dit wereldwijd één van de meest geliefde opera’s. Na het dramatische einde zal menigeen de zaal niet met droge ogen verlaten.

Ruim honderd jaar geleden (1904) voltooide de inmiddels door zijn opera’s Tosca en La Bohème wereldberoemde componist Giacomo Puccini zijn nieuwe werk, gebaseerd op de toneelversie van een eerdere roman. Het werd een flop! Puccini trok het terug, werkte er opnieuw aan en twee jaar later was een wereldhit geboren: ‘Madame Butterfly.

De Staatsopera van Tatarstan komt al ruim twintig jaar naar Nederland met kwalitatief hoogstaande producties. Met groot orkest, koor en internationale topsolisten hebben zij de harten van vele Nederlandse operaliefhebbers veroverd. De traditionele ensceneringen van de opera’s vallen bij het publiek zeer in de smaak.

Met orkest, Italiaanse zang en Nederlandse boventiteling.

Staatsopera van Tartarstan | Componist Giacomo Puccini | Muziek o.l.v. Mika Eikenholz.

Extra informatie

De Staatsopera van Tatarstan is in ons land al lang geen onbekende meer en staat garant voor een heerlijk avondje opera. Het Russische gezelschap brengt traditionele ensceneringen. Mooi gezongen, met goede solisten en fraaie decors en kostuums. Een groot koor en een orkest zijn nodig om een meesterwerk uit te kunnen voeren. De Staatsopera van Tatar...
Meer...

Verder browsen

* Eventim callcenter: € 0,45 p/m plus de eventuele kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op