Don KosakenChor Russland - Tickets

Don KosakenChor Russland - Tickets

Het Don KosakenChor Russland komt terug naar Nederland! - Bestel hier je tickets

Meer informatie ...

Prijzenoverzicht

Eventim callcenter 0900-1353 (€0,45 p/m)* van 10.00-22.00 uur
Tickets
EventPlaatsDatum
Don KosakenChor RusslandDEN HAAG
World Forum Theater
vr, 17-11-17
20:15 uur
 
Tickets vanaf € 32,50
ticketdirect beschikbaar  Tickets
1 - 1 van 1
 • *De getoonde ticketprijzen zijn exclusief servicekosten. Daarnaast kunnen er transactie- en verzendkosten in rekening worden gebracht.

Evenementinformatie

Het Don KosakenChor Russland bestaat uit 24 professionele zangers en is op internationale concertpodia een graag geziene gast. Met de gezangen van de Russisch-orthodoxe kerk en hun Slavische volksliederen symboliseren ze voor miljoenen mensen het oude Rusland. Naast het Koor zal het 6 koppige Instrumental Soloists Ensemble op virtuoze wijze originele Russische volksinstrumenten bespelen en het koor begeleiden. De combinatie van de zang, begeleid door de authentieke Russische volksinstrumenten, staat garant voor een meeslepende muzikale ‘Serenade’.

De Nederlander Marcel ‘Nicolajevich’ Verhoeff werd in 1993 benoemd tot chef-dirigent van het koor. Voor de 23e keer in Nederland, gekoppeld aan de West-Europa tournee, nu met ‘A Musical Journey To Russia’, een garantie voor een reis naar en door het muzikale Rusland van toen en nu.
 •  
  Don Kosakenchor
    5 sterren, na 2 FanReports
 • Apeldoorn - De Grote Kerk

  17-12-16

  Prachtige Stemmen, Ontroerende Muziek! van Paul Theunissen, 12-9-17
  Het zien en beluisteren van dit geweldige koor, het Don Kosaken Chor Russland, is alleszins de moeite waard, en een must voor iedere zang en muziekliefhebber. Volg dit koor al vanaf het begin, en ieder bezoek aan een concert is een beleving. Emotie, vreugde, originaliteit en spontaniteit komen langs tijdens vertolking van de Russische liederen en gezangen. De dirigent - Marcel N. Verhoeff - heeft de muzikale leiding en doet dat met veel toewijding en liefde voor de Russische muziek, en leidt de 24 tal zangers tot geweldige prestaties. Een bezoek aan een concert levert U een aparte beleving op die U niet snel zal vergeten, geweldige stemmen die U zullen ontroeren en U meenemen in Russische sferen. Kortom een TOPPER!!
 • Doetinchem - Schouwburg Amphion

  13-12-16

  GEWELDIGE ERVARING van Monique Liet, 11-9-17
  Al meer dan 10 jaar ga ik ieder jaar samen met mijn moeder naar een optreden van het Don KosakenChor Russland. Prachtige ontroerende stemmen, mooie muziek, gedreven enthousiaste dirigent. En er is niemand die de Russische ziel kan bezingen als een Rus. Regelmatig kippenvel en ontroerd tijdens een optreden. Maar ook hier een daar een vleugje humor. Ik zou iedereen aanraden dit geweldige professionele koor eens te bezoeken en live te gaan beluisteren en bekijken.

Extra informatie

In 1992 werd het Don KosakenChor Russland opgericht en wel in de spirituele bakermat, de Russische federatie. President Jeltsin had inmiddels toestemming verleend om de Kozakken als keurkorps opnieuw op te richten. Voor het eerst is het Don KosakenChor Russland terecht gekomen waar het thuis hoort; eindelijk, aan de oevers van de Don! Met de riten ...
Meer...

Verder browsen

* Eventim callcenter: € 0,45 p/m plus de eventuele kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op