alt-J + Support - Tickets

alt-J komt terug naar Nederland - Bestel hier je tickets!

Meer informatie ...

 • Wanneer & waar?

 • Voor mij en anderen!

 • EVENTIM Community

Kies nu jouw tickets:

Eventim callcenter 0900-1353 (€0,45 p/m)* van 10.00-22.00 uur
Tickets
EventPlaatsDatum
alt-J + SupportAMSTERDAM
AFAS Live
wo, 24-1-18
20:00 uur
 
Tickets vanaf € 40,00
ticketdirect beschikbaar  Tickets
Naar het evenementoverzicht1 - 1 van 1
 • *De getoonde ticketprijzen zijn exclusief servicekosten. Daarnaast kunnen er transactie- en verzendkosten in rekening worden gebracht.

Evenementinformatie

alt-J staat op 24 januari 2018 in AFAS Live, Amsterdam. De indierockband uit Leeds bracht begin juni hun derde album Relaxer uit. Eerder won de band in thuisland Groot-Brittannië al de prestigieuze Mercury Prize voor hun debuutalbum An Awesome Wave.

Na het succes van An Awesome Wave en opvolger This Is All Yours speelde alt-J de ene na de andere succesvolle show in Nederland. De band gaf uitverkochte shows in o.a. Vredenburg Leidsche Rijn en AFAS Live en stond op Into The Great Wide Open, Best Kept Secret, Pinkpop en in de Ziggo Dome.

Relaxer
Voorafgaand door singles 3WW, In Cold Blood en Adeline bracht alt-J begin juni het album Relaxer uit. De release werd begeleid door een game van de Japanse kunstenaar Osamu Sato. OOR schreef over het derde album van de band: 'Relaxer schiet alle kanten op. Maar zolang dat op de altijd geraffineerde alt-J-manier gebeurt, is er geen reden tot zorg. Knappe plaat, opnieuw.'
 •  
  alt-J
    4.7 sterren, na 3 FanReports
 • Amsterdam Zuidoost - Heineken Music Hall -

  5-2-15

  Fantastische band! van Irene, 21-8-15
  Heb de mannen van Alt-J eindelijk live kunnen zien in de HMH. Sterk optreden, goede setlist, en alles goed op elkaar afgestemd! Ga ze zeker live zien!
 • Hilvarebeek - Best Kept Secret

  21-6-13

  Best show ever van Louis, 7-7-15
  The first time I saw them was at the Best Kept Secret festival. What a show, what a great songs and what a band. Mind blowing!
 • Amsterdam - HMH

  5-2-15

  Gaaf! van hans-J, 26-6-15
  Dit is misschien wel een van de beste bands van afgelopen jaren. Supermuziek! Als ze nu ook nog eens wat actiever op het podium gaan staan, krijgen ze van mij 5 sterren... ;)

Extra informatie

alt-J werd gevormd toen Gwil Sainsbury (gitarist/bassist), Joe Newman (gitaar/zang), Gus Unger-Hamilton (keyboards) en Thom Green (drums) elkaar in 2007 ontmoetten op de Universiteit van Leeds. Na hun afstuderen verhuisden ze naar Cambridge waarna zij het debuutalbum opnamen in Brixton. Gus studeerde Engelse literatuur, de andere drie Schone kunste...
Meer...

Fotogalerij

Verder browsen

FanTicket beschikbaar!

Er is een FanTicket beschikbaar!
Een FanTicket is een mooi aandenken voor later. Door de hoge kwaliteit en het op maat gemaakte design zijn de tickets uniek en een perfect kado! De afbeelding wordt op exclusief ticketmateriaal afgedrukt en is een ideale vervanging voor een regulier ticket.

* Eventim callcenter: € 0,45 p/m plus de eventuele kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op