Amsterdamse Bostheater - Amstelveen

De Duizendmeterweg 7, 1182 DC Amstelveen
NL

Informatie over de locatie

Middenin het Amsterdamse Bos kun je ieder jaar van juni tot en met september genieten van de mooiste theater- en muziekvoorstellingen in het Amsterdamse Bostheater. Onder de sterrenhemel en tussen de bomen bezoeken er maar liefst tot 1500 mensen per avond de voorstellingen in het Amsterdamse Bos. Bezoekers aan het theater kunnen bij het zomercafé De Lastpost terecht voor diner, hapjes en drankjes.

Op dit moment zijn er geen evenementen in Amsterdamse Bostheater - Amstelveen .

Routebeschrijving

Adres: Amsterdamse Bostheater -
De Duizendmeterweg 7, 1182 DC Amstelveen
Aankomst met openbaar vervoer
Buslijn 170, 172 vanaf het Amsterdam CS en Haarlemmermeerstation Buslijn 166 vanaf het Station Zuid / WTC (vanaf station Amstel te bereiken met metrolijn 50). Op de Amstelveenseweg uitstappen bij halte Van Nijenrodeweg. Vanaf de halte is het circa 20-30 minuten lopen: Volg de route op het kaartje hierboven (zwarte stippellijn).

Op de fiets? Vanuit Amsterdam fiets je over de Amstelveense weg langs het VU Medisch Centrum aan je linkerhand. Bij de stoplichten, waarop de Van Nijenrodeweg kruist, sla je rechtsaf. Je bent nu bij de hoofdingang van het Amsterdamse Bos. Aan je linkerhand zie je het bezoekerscentrum. Volg vanaf daar het fietspad het Amsterdamse Bos in, zoals aangegeven met de zwarte stippellijn op het kaartje hierboven. Het bos is donker 's nachts dus zorg dat je fietslampjes bij je hebt voor beter zicht.

Aankomst per auto
Parkeren is gratis. Voor navigatiesystemen is het adres:
De Duizendmeterweg 7, 1182 DC Amstelveen.

Mindervalide

Het Amsterdamse Bostheater is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Er is een rolstoellift op de tribune. Het aantal plaatsen voor rolstoelen op de tribune is echter beperkt.
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op