Biografie

Top entertainment.

Wederom biedt dé meest spraakmakende producent van de dinnershows, Frank Wentink, een spectaculaire avond op het hoogste niveau. De dinnershow Brooklyn Nights staat garant voor een avond onvervalst top entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u van een show die zijn weerga niet kent. Brooklyn Nights neemt u mee op een reis door de smeltkroes van de diverse muziekstijlen en culturen van de Big Apple van toen en nu.

De fantastische cast – met o.a. musicalster Stanley Burleson en LA The Voices en het professionele showballet onder leiding van de creatieve en ervaren Marc Forno- nemen u mee door de rijke geschiedenis van New York. Dit, gecombineerd met de live muziek van de Brooklyn Band, de adembenemende kostuums en de spectaculaire decors, zorgt voor een onvergetelijke avond. Studio’s Aalsmeer is dan ook trots u welkom te mogen heten bij deze complete avond uit.

Unieke locatie

Studio’s Aalsmeer is de uitgelezen locatie voor deze wervelende show. Uiteraard staan wij altijd garant voor een kwalitatief hoogwaardige en gastvrije ontvangst van onze gasten. Extra bijzonder is dat de show plaatsvindt in de verschillende prachtige ruimtes van onze studio’s.

Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op