Biografie

Derek Ogilvie is 49 jaar en werkt sinds 14 jaar als professioneel medium. Derek wist altijd, zelfs al op jonge leeftijd, dat hij paranormaal was maar besefte dit pas echt op latere leeftijd. "Als kind zag ik overleden mensen maar dat maakte me niet bang. Het feit dat ik het aan niemand kon vertellen, raakte me meer. Ik wilde niet vreemd gevonden worden en er bij horen in mijn familie en vriendenkring, zoals alle andere kinderen. Pas in 2005, tijdens het schrijven en daarbij het overdenken van mijn leven, realiseerde ik me hoeveel ik had onderdrukt door de jaren heen."

Derek's televisie programma over het mediumschap bracht openheid tot niet alleen hemzelf, maar ook de miljoenen kijkers thuis. "Het betekent zo veel voor me wanneer ik een familie of persoon een belangrijke boodschap kan doorgeven van een overleden dierbare. Het heeft te maken met de verbinding maar ook met het kloppen van de feiten, bevestiging en het helpt bij het afsluiten van een periode of gebeurtenis. Het is fijn als een boodschap, die in eerste instantie onbelangrijk lijkt, betekenisvol is voor de persoon voor wie die is bestemd.

Hoewel Derek iedere keer weer uitkijkt naar het maken van zijn TV programma's en live theater tours, is hij ook erg gesteld op de rustige kant van het leven. Er gaat volgens Derek niets boven een wandeling over het strand dat vlakbij zijn huis in Cyprus is gelegen. "Wanneer ik terugkijk begrijp ik waarom ik door moeilijke periodes heen moest in mijn leven. Ik had echt een compleet verkeerde kijk op het leven, eerlijk gezegd. Ik heb, net als iedereen, fouten gemaakt maar ik heb ervan geleerd.
Voor het eerst kan ik naar alle waarheid zeggen dat ik nog nooit zo gelukkig en tevreden ben geweest."

Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op