Eventim Cadeaubon

Verras iemand met de Eventim Cadeaubon!

Meer informatie ...

  • Wanneer & waar?

  • Voor mij en anderen!

  • EVENTIM Community

Kies nu jouw tickets:

Eventim callcenter 0900-1353 (€0,45 p/m)* van 10.00-22.00 uur
Nu kopen
Eventim Cadeaubon (e-ticket)
 
Cadeaubon beschikbaar
ticketdirect beschikbaar  Nu kopen
Eventim Cadeaubon (via post)
 
Cadeaubon beschikbaar
Nu kopen
1 - 2 van 2
  • *De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal €2,90 transactiekosten en/of €3,50 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden CTS Eventim Cadeaubon

Met de Eventim CADEAUBON kun je vrienden of familie een heel leuk cadeau geven. Zij kunnen met deze bon tickets kopen voor alle evenementen die via www.eventim.nl en andere online verkoopkanalen van Eventim verkocht worden. De cadeaubon is heel gemakkelijk te gebruiken: je kiest een evenement, betaalt met de Eventim Cadeaubon en de kaarten komen zo snel mogelijk jouw kant op.

Hoe werkt de Cadeaubon?

Voer in het veld 'Eventim Cadeaubon' de code van je cadeaubon in, zonder spaties. Het bedrag van de bon wordt automatisch van het te betalen bedrag afgetrokken op het moment dat je naar een ander veld of een andere pagina gaat. Als dit niet gebeurt, dit kan bijvoorbeeld omdat je JavaScript hebt gedeactiveerd, klik dan op 'Opnieuw berekenen'.
Een eventueel resterend tegoed kun je binnen de aangegeven geldigheidsduur van de tegoedbon nog gebruiken. Voer bij je volgende aankoop weer het tegoedbonnummer in en het resterende bedrag wordt van de nieuwe bestelling afgetrokken. Het tegoed op je cadeaubon kan niet omgeruild worden tegen contant geld en is alleen online te gebruiken.

Check hier het saldo van je cadeaubon.

Verder browsen

* Eventim callcenter: € 0,45 p/m plus de eventuele kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op