Artiest/Event

Holland Zingt Hazes

Welkom op de pagina van Holland Zingt Hazes

Groot meezingspektakel in de Ziggo Dome met de liedjes van de grootste volkszanger aller tijden, André Hazes.

Eventim is de plek voor Holland Zingt Hazes-tickets en -tourdata. Schrijf je in op het Holland Zingt Hazes Ticketalarm en ontvang toekomstige informatie over Holland Zingt Hazes-concerten en -tours.

TICKETALARM - Nooit meer te laat en altijd op de hoogte!

Schrijf je nu in voor ons Ticketalarm en ontvang via e-mail een herinnering wanneer er tickets te koop zijn!

Extra informatie

Holland zingt Hazes is een unieke avond meezingen met de bekendste hits van André Hazes in de grootste Amsterdamse kroeg van Nederland. Beleef samen met de vele grote Nederlandse topartiesten en het 15.000 koppige publiek het onnavolgbare Hazes-gevoel LIVE!
Meer...

 •  
  Holland Zingt Hazes
    4 sterren, na 3 FanReports
 • Amsterdam - Ziggo Dome -

  26-3-16

  In 2017 als VIP naar Holland Zingt hazes van Willem Hoogeveen, 8-6-17
  Jammer dat de artiesten met hun rug naar de VIP vloer staan, terwijl de goedkopere plaatsen van de zaal direct oogcontact hebben met de artiesten. De gratis drank van de bar op de VIP vloer is voor een VIP niet belangrijk. Je boekt een VIP plaats om de artiesten goed te kunnen zien, niet om de artiesten langs te zien lopen naar de veel goedkopere zaal plaats. Jammer dat de VIP niet aan de voorzijde is geplaatst. Als niemand hierover klaagt denk de organisatie dat het goed is.
 • Amsterdam - Ziggo Dome -

  25-3-17

  VIP area van een fan, 27-3-17
  Zaterdag 25 maart 2017 naar Holland zingt Hazes geweest samen met mijn vriendin en hebben een geweldige avond gehad. Wat ons wel stoorde was dat de VIP area groter is geworden t.o.v. vorig jaar, niet dat dit een punt is, alleen stoorde wij en menig ander over het feit dat de ingang van de VIP area erg onduidelijk was gedurende show en dat menige VIP gast moest zoeken naar deze ingang. Dit gebeurde helaas met veel geduw en veelal op een agressieve manier (hand omhoog en zo iets van ik ben VIP gast en heb voorrang op jullie). Mede door deze houding waren en twee opstootjes en werden we regelmatig opzij geduwd. Mijn advies voor het volgend jaar (indien ze dit willen handhaven) is om ervoor te zorgen dat ze een eigen ingang hebben gelijk als je de zaal betreed en niet de ingang in het publiek zoals dit jaar. Hebben de overige bezoekers geen last van hun zoektocht.....
 • Amsterdam - Ziggo Dome

  29-3-14

  Holland zingt Hazes is geweledig van AGM1990, 3-10-14
  Afgelopen jaar voor de tweede keer naar Holland zingt Hazes geweest en het is gewoon een groot feest. Heb voor 2015 ook weer kaarten geboekt. Hoe leuk is het dat de meest uiteenlopende artiesten een eerbetoon brengen aan de nummers van de grootste volkszanger allertijden, André Hazes. En het leukste is, je kan zelf ook nog keihard meezingen ook! Zelfs voor mensen die niet enorm fan zijn van de muziek van André, is het echt een geweldig feest!

Verder browsen

Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op