Holland Zingt Hazes 2018 - Tickets

Het meezingspektakel staat ook in 2018 in de Ziggo Dome! - Koop hier je tickets

Meer informatie ...

 • Wanneer & waar?

 • Voor mij en anderen!

 • EVENTIM Community

Kies nu jouw tickets:

Eventim callcenter 0900-1353 (€0,45 p/m)* van 10.00-22.00 uur
Tickets

VIP plein
Boek nu plaatsen op het VIP Plein!
Het VIP-plein bevindt zich vooraan bij het podium waardoor je het concert van dichtbij kan meemaken.
Naast de beste staplaatsen in de Ziggo Dome heeft het VIP plein ook een eigen bar waar je heel de avond gratis drankjes kan halen.

EventPlaatsDatum
Holland Zingt Hazes 2018AMSTERDAM
Ziggo Dome
vr, 20-4-18
20:00 uur
 
Tickets vanaf € 25,00
ticketdirect beschikbaar  Tickets
Holland Zingt Hazes 2018AMSTERDAM
Ziggo Dome
za, 21-4-18
20:00 uur
 
Tickets vanaf € 25,00
ticketdirect beschikbaar  Tickets
1 - 2 van 2

Evenementinformatie

Holland Zingt Hazes staat al 5 jaar lang avond aan avond voor uitverkochte zalen. Na een spectaculaire jubileumeditie dit jaar, kondigen wij met trots aan dat het succesvolle Holland Zingt Hazes ook in 2018 terugkeert naar de Ziggo Dome Amsterdam, die op 20 en 21 april 2018 voor het zesde jaar op rij wordt omgedoopt tot grootste kroeg van Nederland! Het concept van Holland Zingt Hazes is inmiddels bekend. Een avond feest, een avond luidkeels meezingen tijdens dit groots opgezette concert met de bekendste hits van de nog steeds immens populaire volkszanger. De trouwe fans maar ook de nieuwe generatie zullen het onnavolgbare ‘Hazes gevoel’ weer herleven.

Een keur aan bekende artiesten, die een band hebben met André Hazes en zijn repertoire, zullen zijn hits onder begeleiding van de live band van Eric van Tijn weer ten gehore gaan brengen. Later dit jaar zal de line-up bekend worden gemaakt.

De grootste hits, een fantastische line-up en de grootste kroeg van Nederland, kortom Holland Zingt Hazes is een avond FEEST. Mis het niet!
 •  
  Holland Zingt Hazes
    4.5 sterren, na 2 FanReports
 • Amsterdam - Ziggo Dome -

  25-3-17

  VIP area van een fan, 27-3-17
  Zaterdag 25 maart 2017 naar Holland zingt Hazes geweest samen met mijn vriendin en hebben een geweldige avond gehad. Wat ons wel stoorde was dat de VIP area groter is geworden t.o.v. vorig jaar, niet dat dit een punt is, alleen stoorde wij en menig ander over het feit dat de ingang van de VIP area erg onduidelijk was gedurende show en dat menige VIP gast moest zoeken naar deze ingang. Dit gebeurde helaas met veel geduw en veelal op een agressieve manier (hand omhoog en zo iets van ik ben VIP gast en heb voorrang op jullie). Mede door deze houding waren en twee opstootjes en werden we regelmatig opzij geduwd. Mijn advies voor het volgend jaar (indien ze dit willen handhaven) is om ervoor te zorgen dat ze een eigen ingang hebben gelijk als je de zaal betreed en niet de ingang in het publiek zoals dit jaar. Hebben de overige bezoekers geen last van hun zoektocht.....
 • Amsterdam - Ziggo Dome

  29-3-14

  Holland zingt Hazes is geweledig van AGM1990, 3-10-14
  Afgelopen jaar voor de tweede keer naar Holland zingt Hazes geweest en het is gewoon een groot feest. Heb voor 2015 ook weer kaarten geboekt. Hoe leuk is het dat de meest uiteenlopende artiesten een eerbetoon brengen aan de nummers van de grootste volkszanger allertijden, André Hazes. En het leukste is, je kan zelf ook nog keihard meezingen ook! Zelfs voor mensen die niet enorm fan zijn van de muziek van André, is het echt een geweldig feest!

Extra informatie

Holland zingt Hazes is een unieke avond meezingen met de bekendste hits van André Hazes in de grootste Amsterdamse kroeg van Nederland. Beleef samen met de vele grote Nederlandse topartiesten en het 15.000 koppige publiek het onnavolgbare Hazes-gevoel LIVE!
Meer...

Verder browsen

FanTicket beschikbaar!

Er is een FanTicket beschikbaar!
Een FanTicket is een mooi aandenken voor later. Door de hoge kwaliteit en het op maat gemaakte design zijn de tickets uniek en een perfect kado! De afbeelding wordt op exclusief ticketmateriaal afgedrukt en is een ideale vervanging voor een regulier ticket.

* Eventim callcenter: € 0,45 p/m plus de eventuele kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op