Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein, 3521AL Utrecht
NL

Informatie over de locatie

Jaarbeurs, Jaarbeursplein, 3521AL Utrecht, is een gebouwencomplex voor grootschalige evenementen in Utrecht.

Op dit moment zijn er geen evenementen in Jaarbeurs Utrecht .

Routebeschrijving

Adres: Jaarbeurs
Jaarbeursplein, 3521AL Utrecht
Aankomst met openbaar vervoer
Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is dus uitstekend te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. Je loopt in vijf minuten naar het Beatrixgebouw of het hallencomplex van Jaarbeurs.

Aankomst per auto
Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Jaarbeurs beschikt over uitgebreide parkeermogelijkheden, in het centrum van Utrecht, op het eigen terrein.

Parkeren

Jaarbeurs heeft maar liefst 6.500 eigen parkeerplaatsen. Wanneer u uw bezoek aan de Jaarbeurs wilt combineren met bijvoorbeeld een andere afspraak in de Utrechtse binnenstad kan dat dus heel makkelijk. Vanaf het Jaarbeursterrein loopt u binnen een paar minuten de binnenstad in.

Mindervalide

In en rond Jaarbeurs zijn vanzelfsprekend voorzieningen aanwezig voor minder validen. Op ons complex is bijvoorbeeld een aantal rolstoelen beschikbaar, zodat u zich prettig kunt verplaatsen. U vindt deze rolstoelen bij Entree Oost, in het hallencomplex en in het Beatrixgebouw.
Voor het gebruik van een rolstoel kunt u zich in het hallencomplex melden bij de EHBO-ruimte. Deze ruimte bevindt zich op het VIP-parkeerterrein voor entree Oost van het hallencomplex. In het Beatrixgebouw kunt u zich melden bij de Receptie. Het is helaas niet mogelijk om rolstoelen van tevoren te reserveren.
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op