Jesus Christ Superstar - The Grand Final - Tickets

De grote finale van de tour met Ted Neeley - Koop hier je tickets!

Meer informatie ...

 • Wanneer & waar?

 • Voor mij en anderen!

 • EVENTIM Community

Kies nu jouw tickets:

Eventim callcenter 0900-1353 (€0,45 p/m)* van 10.00-22.00 uur
Tickets

Adviesleeftijd
De adviesleeftijd die gehanteerd wordt voor Jesus Christ Superstar is 12 jaar en ouder. Tijdens de voorstelling worden beelden geprojecteerd die wellicht als schokkend ervaren kunnen worden, vergelijkbaar met beelden die tijdens het NOS Journaal van 20.00 uur worden getoond.

VIP-Arrangement
U wordt ontvangen met een aperitief. Wij serveren een driegangendiner inclusief dranken, welke wordt afgesloten met koffie en thee. Onder begeleiding van een gastheer of -vrouw wordt u verwezen naar uw 1e rangsplaats. In de pauze serveren wij een drankje en een luxe hapje. Uiteraard is de garderobe inbegrepen en ontvangt u per tweetal een programmaboek. U kunt zich op de dag van de show om 17:30 uur melden in de Plaza van Ahoy.
De prijs van dit arrangement is € 138,50 per persoon excl. servicekosten.

EventPlaatsDatum
Jesus Christ SuperstarROTTERDAM
Rotterdam Ahoy
vr, 5-5-17
20:00 uur
 
Tickets vanaf € 49,00
ticketdirect beschikbaar  Tickets
Jesus Christ SuperstarROTTERDAM
Rotterdam Ahoy
za, 6-5-17
20:00 uur
 
Tickets vanaf € 49,00
ticketdirect beschikbaar  Tickets
Jesus Christ SuperstarROTTERDAM
Rotterdam Ahoy
zo, 7-5-17
14:00 uur
 
Tickets vanaf € 49,00
ticketdirect beschikbaar  Tickets
Naar het evenementoverzicht1 - 3 van 3

Evenementinformatie

De succesvolle tournee van Jesus Christ Superstar krijgt een sensationele finale op 5, 6 en 7 mei 2017 in het Rotterdamse Ahoy. In een spectaculair decor, geïnspireerd op de wereldberoemde Arena di Verona, zal Ted Neeley met de cast van Jesus Christ Superstar en een groot live orkest te zien zijn in een grootse en opzienbarende finale. Daarnaast zullen er ook een aantal bijzondere gasten aanwezig zijn. Na lang wachten, is donderdag 2 maart bekend gemaakt dat Yvonne Elliman en Barry Dennen, naast Ted Neeley, te zien zullen zijn tijdens The Grand Final.

Het is een grote wens van Ted Neeley om op bijzondere wijze afscheid te kunnen nemen van zijn Nederlandse fans: ‘Ik ben ontroerd door de vele duizenden fans die naar onze Jesus Christ Superstar komen kijken. Het is voor de hele cast en crew hartverwarmend te ervaren hoe de fans deze voorstelling omarmd hebben en wij zijn enorm blij dat we nog een laatste keer terug kunnen komen naar Nederland om op een bijzondere manier afscheid te nemen. Dat dit gaat gebeuren in de Rotterdamse Ahoy, waar sterren als Prince, Bruce Springsteen, U2 en de Rolling Stones op het toneel hebben gestaan, is een droom die uitkomt!”

De rockopera Jesus Christ Superstar wist in Nederland en België tienduizenden harten te veroveren. De tournee, die half december van start ging in de Heineken Music Hall in Amsterdam, wordt nu afgesloten met een sensationele finale in de Rotterdamse Ahoy, waarvoor een spectaculair decor wordt gebruikt dat geïnspireerd is op de wereldberoemde Arena di Verona. De cast wordt voor deze voorstellingen uitgebreid en zal worden begeleidt door een 32 man sterk orkest. Een unieke, laatste kans om de legendarische Ted Neeley, 45 jaar na het uitkomen van de film Jesus Christ Superstar, te zien schitteren in de rol van zijn leven. Daarnaast zijn er ook special guests aanwezig. Na lang wachten, is donderdag 2 maart bekend gemaakt dat Yvonne Elliman en Barry Dennen, twee sterren die al vanaf het allereerste begin met Jesus Christ Superstar zijn verbonden, naast Ted Neeley te zien zullen zijn tijdens THE GRAND FINAL van Jesus Christ Superstar op 5, 6 en 7 mei in de Rotterdam Ahoy.

Yvonne Elliman als Barry Dennen werden in 1970 door Andrew Lloyd Webber en Tim Rice gevraagd voor het conceptalbum van Jesus Christ Superstar. Yvonne creëerde de rol van Maria Magdalena en Barry Dennen vertolkte de rol van de Romeinse perfect Pontius Pilatus. Ook tijdens de wereldpremière in het Mark Hellinger Theater op Broadway op 12 oktober 1971 speelden zij deze rollen, gevolgd door de filmversie die in 1973 in première ging.
Tijdens de voorstelling worden de rollen van Maria Magdalena en Pontius Pilatus gespeeld door Simona Distefano en Emiliano Geppetti. Yvonne Elliman en Barry Dennen zijn tijdens de finale van Jesus Christ Superstar te zien.

De tournee van Jesus Christ Superstar door Nederland en België zorgt voor uitverkochte zalen, minutenlange staande ovaties en lovende reacties van pers en publiek: ***** (De Gelderlander), “een spectaculaire rockopera” en **** (Het Parool), “Neeley het onbetwistbaar middelpunt van de show” (De Volkskrant), “Overdonderende show met een super strakke rockband, wervelende dansers en uitstekende zangers” (Vrij Nederland) en “Fenomenale Jesus Christ Superstar zorgt voor kippenvel bij publiek“ (Wegener Media). En ook het publiek overstelpt de website van de musical met superlatieven als “Geweldig”, “Fantastisch” en “Kippenvel”.

De wereldberoemde rockopera Jesus Christ Superstar vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de aangrijpende teksten van Tim Rice en de unieke vertolking van Ted Neeley vormen een onvergetelijke ervaring, die special voor deze serie voorstellingen in Ahoy worden uitgebreid met een groter ensemble en een groter live orkest.

Jesus Christ Superstar is een aangrijpend verhaal met geweldige songs als ‘I Don’t Know How To Love Him’, ‘Superstar’ en het fenomenale ‘Gethsemane’. Deze grootschalige Engelstalige productie van Jesus Chris Superstar wordt geregisseerd door de Italiaanse ster-regisseur Massimo Piparo en is geïnspireerd op de verfilming van Jesus Christ Superstar die in 1972 werd opgenomen.
 •  
  Jesus Christ Superstar
    4.8 sterren, na 31 FanReports
 • Den Haag - World Forum Theater -

  8-1-17

  Magical! van Melinda, 21-1-17
  Really loved it! Ted still has it! Walked right by at the audience! I could touch him! Show was great! Really worth while! A must see! Hope Ted will come back again! I would like to meet him! Also liked Herod! Hilarious! Lights not to bright, music not to loud great cast. Perfect!
 • Den Haag - World Forum Theater -

  20-12-15

  In een woord geweldig!!! van Wilma, 20-1-17
  In mijn jeugd heb ik de rockopera 4 x gezien in de bioscoop, nu in de zaal, fantastisch wat ze daar neergezet hebben op zon podium. In de tweede helft vond ik vooral bijzonder dat de acteurs door het publiek liepen, zo mooi gedaan. De muziek was weer net zo indrukwekkend als toen. Wat een zang en dans, de hoofdrolspeler Ted Neely was weer net zo goed als toen, ik ben samen met mijn dochter (25 jaar) geweest, ook zij was erg onder de indruk. Een fantastische musical, nog steeds!!!!
 • Den Haag - World Forum Theater -

  5-1-17

  Overtrof verwachtingen van Daan, 7-1-17
  Wat een ontzettend gave show. Een jonge cast die veel kwaliteit had (dans en zang), een gaaf podium en goed orkest. De enige oude rot was natuurlijk Ted die - met name bij Gethsamene - laat horen dat hij het nog steeds kan en haalt! Enige puntje was dat de Engelse uitspraak niet bij elk lid van de Italiaanse cast even sterk was. Vooral Kajafas (die wel heel mooi laag toon hield) viel daarin op, maar dat gaf ook wel een aandoenlijk allo allo-effect, waardoor we er meer om lachten dan dat we ons eraan stoorden. Kort en goed: gaan!
 • Den Haag - World Forum Theater -

  20-12-16

  Super Jesus, wonderful Ted van Philippa Keizer, 30-12-16
  What a fantastic experience, the show is spactacular, Ted is briliant. I loved the film, saw it lots of times, had no idea what to expect of the live musical. And it was everything and more. Theres so much to see, that I come again next week. The storyline is followed exactly, and the dancing is great. Ted Neeley shines as always, and what a lovely man he is. I was blown over by the flogging scene (with the background) and the surprise at the end, fantastic. Cant wait to see it again soon
 • Den Haag - World Forum Theater -

  28-12-16

  Wat jammer! van Evelien, 28-12-16
  Na weken van verheugen eindelijk naar JCS. Wat viel dat tegen. Een zwaar geregisseerde show, hoog tempo van alle nummers, zang wat veel te hard (en niet altijd zuiver) was, lichten die hinderlijk in het gezicht schenen en binnen het uur zat de eerste helft van de show er al op: absoluut niet het avondje uit waar we ons op verheugden. We zijn in de pauze weg gegaan en hebben genoten van de top2000. Beetje jammer ook dat er 13,- betaald moet worden voor een parkeerkaart terwijl er staat aangegeven 3,50 per uur en de show incl. pauze nog geen drie uur duurt.

Extra informatie

Jesus Christ Superstar is een rockopera met muziek van Andrew Lloyd Webber en tekst van Tim Rice. De toneeluitvoering werd net als de film die van de musical verscheen een succes. De theaterversie wordt nog regelmatig door velerlei gezelschappen uitgevoerd. De rockopera werd in 1970 uitgebracht als album (met zang van onder andere Ian Gillan, Yvon...
Meer...

Fotogalerij

Verder browsen

FanTicket beschikbaar!

Er is een FanTicket beschikbaar!
Een FanTicket is een mooi aandenken voor later. Door de hoge kwaliteit en het op maat gemaakte design zijn de tickets uniek en een perfect kado! De afbeelding wordt op exclusief ticketmateriaal afgedrukt en is een ideale vervanging voor een regulier ticket.

* Eventim callcenter: € 0,45 p/m plus de eventuele kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op