Biografie

Ladies of Soul staat jaarlijks met een serie concerten in de Ziggo Dome. Het combineren van de power van Berget Lewis met het kraakheldere geluid van Glennis Grace, de warmte van Edsilia Rombley, de ongekende muzikaliteit van Candy Dulfer en klasse van Trijntje Oosterhuis zorgt voor een show waarbij niemand in het publiek stil kan blijven staan.

Edsilia, Berget, Glennis, Candy en special guest Trijntje zijn met recht Ladies of Soul te noemen. De gerenommeerde artiesten behoren ieder tot de top van hun vakgebied. Hun indrukwekkende carrières en zangkwaliteiten maken hen gerespecteerde dames in de Nederlandse muziekindustrie. Met ‘Soul’ wordt niet alleen verwezen naar de voorliefde van de dames voor soulmuziek, maar ook naar de wijze waarop zij stuk voor stuk met hart en ziel op de bühne staan en ongekunsteld hun muzikaliteit tentoonspreiden. Ieder voor zich zorgen zij keer op keer voor spetterende optredens. Dat zij hun krachten bundelen voor de Ladies of Soul zorgde al voor vele uitverkochte shows in de Ziggo Dome met een uitzinnig publiek en unaniem lovende recensies tot gevolg.

Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op