Nieuws

2-3-16 Multiculturele formatie naar intieme setting van het Amsterdamse Bostheater

Nahko and Medicine for the People is de derde aangekondigde artiest voor de aankomende editie van Live At, een serie openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater.

Eerder werden de concerten van Maaike Ouboter en Neil Finn aangekondigd. Nahko and Medicine for the People - dat afgelopen januari nog in een stijf uitverkochte Melkweg stond - geeft op maandag 8 augustus een optreden in het openluchttheater.

Geïnspireerd door verhalenvertellers als Bob Dylan en Conor Oberst, trekt Nahko Bear, zanger van het multiculturele gezelschap, al jaren de wereld over met zijn gitaar. Gaandeweg vormde hij de Medicine for the People, een groep muzikanten die zich laat inspireren door de wereld en haar verschillende culturen. Deze invloeden hoor je terug in de mix van folkrock, hiphop en wereldmuziek die Nahko and Medicine for the People maakt, die perfect tot zijn recht komt in de buitenlucht van het Amsterdamse Bos.

Uitverkochte zalen
Dat Nahko and Medicine for the People de afgelopen jaren over de hele wereld bekendheid heeft verworven is geen wonder, dankzij de positieve, inspirerende boodschap van de band gecombineerd met een krachtige liveperformance en de innemende persoonlijkheid van frontman Nahko Bear. Afgelopen januari sloot de band een succesvolle tour door Europa af met uitverkochte shows in de grote zaal van de Melkweg, Amsterdam en Simplon, Groningen.

De kaartverkoop start zaterdag 5 maart om 10:00 uur.

Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op