Nieuws

Overzicht
29-2-16 Frontman Crowded House tweede naam aankomend seizoen Live At

Neil Finn is na Maaike Ouboter de tweede aangekondigde artiest voor de vierde editie van Live At, een serie openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater. De frontman van Crowded House geeft op zondag 7 augustus een optreden in het Amsterdamse Bos.

Woordkunstenaar Neil Finn (57) staat bekend om zijn fantastische songwriting. Met zijn band Crowded House scoorde hij wereldhits als 'Weather With You' en 'Don't Dream It's Over', als solo-artiest deinst hij er niet voor terug om zijn experimentele kant te laten zien. Met zo'n indrukwekkende discografie belooft deze zomeravond in augustus een hele bijzondere te worden.

Cross-Linx
Neil Finn heeft al jarenlang een bijzondere band met Nederland. Als solo-artiest, met Crowded House of samen met zijn broer Tim in de formatie The Finn Brothers, was hij regelmatig in Nederland te vinden. Afgelopen weekend imponeerde Finn nog tijdens het Cross-Linx Festival, waar hij samen met Wilco-drummer Glenn Kotches aantrad met een gelegenheidsorkest.

Many more to come
Neil Finn is de tweede act die wordt aangekondigd voor de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater tijdens de zomermaanden van 2016. Eerder werd het concert van Maaike Ouboter op 12 juni aangekondigd. De komende maanden wordt de rest van het programma onthuld.

De kaartverkoop start vrijdag 4 maart om 10.00 uur.

Overzicht
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op