Melkweg - Amsterdam

Lijnbaansgracht 234a, 1017 PH Amsterdam
NL

Informatie over de locatie

De Melkweg is een multimediacentrum in Amsterdam voor popmuziek, dans, theater, film en andere beeldende kunsten. Het is gevestigd aan de Lijnbaansgracht, achter de Stadsschouwburg.
Vanaf 1972 is de Melkweg permanent in bedrijf. De naam werd een begrip in binnen- en buitenland. Bekende bands als Lostprophets, U2, Arctic Monkeys, Dir en grey, N*E*R*D, Playyard, Beastie Boys, The Darkness, Coldplay, Queens of the Stone Age, blink-182, Bowling for Soup, Foo Fighters, NOFX, Black Rebel Motorcycle Club, Bad Religion, Fun Lovin' Criminals, The Raconteurs, Prince en The Strokes stonden reeds in de Melkweg.

Op dit moment zijn er geen evenementen in Melkweg - Amsterdam .

Routebeschrijving

Adres: Melkweg -
Lijnbaansgracht 234a, 1017 PH Amsterdam
Aankomst met openbaar vervoer
Meerdere trams en bussen rijden vanuit verschillende richtingen naar het Leidseplein

Aankomst per auto
Volg de borden Centrum en parkeer in een van de vele parkeergarages rondom het Leidseplein.

Mindervalide

De Melkweg is voor iedereen toegankelijk. In de concertzalen werken ze doorgaans wel alleen met staplaatsen. Als je om medische redenen een zitplek nodig hebt, laat hetde Melkweg dan van tevoren weten, dan zetten ze graag een stoel voor je neer. In de zalen hebben zijn geen specifieke rolstoelplekken, maar onder begeleiding van het personeel kunnen ze eenvoudig een plek vinden. Bij drukke en uitverkochte programma’s kunnen de zichtlijnen soms wel beperkt zijn. Het heeft daarom de voorkeur als je van tevoren even contact met de Melkweg opneemt, zodat ze je goed kunnen informeren en kunnen begeleiden op de avond zelf. In de omgeving van de Melkweg is een aantal gehandicaptenparkeerplaatsen.
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op