Multigroove Festival - Tickets

Multigroove Festival - Tickets

Multigroove is terug met een buitenfeest: Multigroove Festival - koop hier je tickets

Meer informatie ...

Prijzenoverzicht

Eventim callcenter 0900-1353 (€0,45 p/m)* van 10.00-22.00 uur
Tickets
EventPlaatsDatum
Multigroove FestivalAMSTERDAM
Stadspodium Amsterdam
za, 9-9-17
14:30 uur
 
Beschikbaar
ticketdirect beschikbaar  Tickets
1 - 1 van 1

Evenementinformatie

Er gaan al geruime tijd keiharde geluiden op dat Multigroove met een buitenfeest terug moet komen in Amsterdam. Die geluiden werden langzamerhand een schreeuw. De gebeden zijn verhoord. Multigroove Festival word werkelijkheid.
Op een steenworp afstand van de Elementenstraat ligt het Stadspodium Amsterdam. Hier wordt de legacy voortgezet in de vibe van The Summer Garden party, The Nature Party, The Picknick Party, Volume festival, Multigroove at Dance Valley en de reeks Koninginnedagfeesten.
Uiteraard mag je van de organisatie het allerbeste op het gebied van Oldstyle, Techno Classics, Rave, Acid en Early Hardcore verwachten, gebracht door hun eigen Multimasters. Wie dat dit keer zijn maken ze zeer spoedig bekend!
Op zaterdag 9 september is het zover. Dan is de eerste 'teaser'-editie die een statement zal worden van wat ze volgend jaar allemaal gaan doen op deze locatie. Een ding is zeker, deze eerste editie is voor de liefhebbers, de die hards, de trouwe aanhang, de Multi Family. Daarom moest de locatie wel aan een aantal criteria voldoen: een gezellig terrein, niet te groot, niet te klein. Een sfeervolle ambiance, een goed geluidssysteem, bereikbaar maar toch lekker weggestopt, geen mega producties met torenhoge entreeprijzen maar Multistyle, all about the music, het Multigroove gevoel.

Verder browsen

* Eventim callcenter: € 0,45 p/m plus de eventuele kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op