Rotterdam Ahoy -

Ahoy-weg 10, 3084 BA Rotterdam
NL

Informatie over de locatie

Rotterdam Ahoy is een unieke accommodatie in Nederland vanwege haar multifunctionaliteit. De Ahoy Arena wordt vooral gebruikt voor concerten, conferenties en sporttoernooien en de Beurs- en Evenementenhallen, variërend tussen de 3.000 m2 en 30.000 m2 voor onder meer bedrijfsfeesten, evenementen en beurzen. Daarnaast beschikt Ahoy ook over een drie verdiepingen tellend Congres- & Vergadercentrum, inclusief modern restaurant.

Symphonic Pink Floyd ft. James Labrie

Rotterdam Ahoy
ROTTERDAM
19-12-17 / 20:00 uur

Koop hier je tickets voor Symphonic Pink Floyd ft. James LaBrie!

 
Beschikbaar
Beschikbaar
Tickets
Planet Earth II - Live in Concert

Rotterdam Ahoy
ROTTERDAM
17-3-18 / 20:00 uur

De muziek van Planet Earth II uitgevoerd in Rotterdam Ahoy! Koop hier je tickets.

 
Beschikbaar
Tickets vanaf * € 44,00
Tickets
The Kelly Family

Rotterdam Ahoy
ROTTERDAM
24-3-18 / 20:00 uur

The Kelly Family komt naar Rotterdam Ahoy! Koop hier je tickets.

 
Beschikbaar
Tickets vanaf * € 41,00
Tickets

Routebeschrijving

Adres: Rotterdam Ahoy -
Ahoy-weg 10, 3084 BA Rotterdam
Aankomst met openbaar vervoer
Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Vanaf Rotterdam CS vertrekken er meedere metro- en buslijnen naar dit station.

Aankomst per auto
Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen.

Vanuit richting Amsterdam/Den Haag
U houdt de A4 aan tot Den Haag. U volgt dan de A13 richting Rotterdam en daarna de A20 richting Hoek van Holland. U neemt de A4 door de Beneluxtunnel. Vanuit Benelux volgt u Ring A15 richting Rotterdam-Zuid (parallelrijbaan) en neemt u de afrit Rotterdam-Charlois (19). Vanaf de Groene Kruisweg neemt u de 4e afrit rechts de Oldegaarde op. Vervolgens bij de verkeerslichten links de Zuiderparkweg op. Op de Zuiderparkweg de eerste afslag rechts de Ahoy-weg op.

Vanuit richting Utrecht
U houdt de A12 aan tot Gouda. U volgt dan de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neemt u de afrit A16 richting Dordrecht/Breda. Na de Van Brienenoordbrug kiest u voor de Ring Rotterdam richting Zierikzee / Barendrecht / Europoort (A15). Op de A15 volgt u vóór knooppunt Ridderkerk de Ring A15 richting Rotterdam-Zuid (parallelrijbaan), vervolgens volgt u Ring Rotterdam Zierikzee (A29) en neemt u afrit 19A Rotterdam-Zuidplein. U rijdt vervolgens bij de 2e verkeerslichten links de Oldegaarde op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u rechtsaf. Op de Zuiderparkweg de eerste afslag rechts de Ahoy-weg op.

Vanuit richting Dordrecht/Breda
U houdt de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 volgt u vóór knooppunt Ridderkerk de Ring A15 (parallelrijbaan) en neemt u de afrit Ahoy-Zuidplein (19A). U rijdt vervolgens bij de 2e verkeerslichten links de Oldegaarde op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u rechtsaf. Op de Zuiderparkweg de eerste afslag rechts de Ahoy-weg op.

Vanuit richting Zeeland/Roosendaal
U houdt de A29 aan richting Rotterdam. U rijdt de A29 helemaal uit. Bij knooppunt Vaanplein neemt u afrit Rotterdam-Zuidplein (19A). U rijdt vervolgens bij de 2e verkeerslichten links de Oldegaarde op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u rechtsaf. Op de Zuiderparkweg de eerste afslag rechts de Ahoy-weg op.

Parkeren

Parkeren kunt u op het parkeerterrein voor € 13,00 per auto. Het tarief voor touringcars is € 45,00. Afhankelijk van het aantal bezoekers van de desbetreffende beurs en/of het evenement, betaalt u het tarief bij het oprijden van het terrein en kunt u na afloop meteen wegrijden.
Op vijf minuten loopafstand kunt u ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug.

Mindervalide

Voor mindervalide bezoekers heeft Rotterdam Ahoyveel faciliteiten. Zo is er de taxistandplaats vlakbij de hoofdingang waar ook minder validen gebruik van mogen maken door zich af te laten zetten. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden op het grote parkeerterrein, dat zich eveneens pal naast de hoofdingang bevindt (hier geldt het normale tarief van € 12,50 per dag). Verder zijn er in Ahoy, en dus ook in het Sportpaleis, liften naar alle niveaus. Toiletten zijn aangepast en voorzien van alarm. Ten slotte kan men op vertoon van legitimatie bij de portiersloge een rolstoel lenen en zijn er bij het podium speciale zitplaatsen beschikbaar.
Voor rolstoelgebruikers zijn er speciale faciliteiten. U dient bij het kopen van uw toegangskaart wel duidelijk aan te geven dat u van de speciale rolstoelplaatsen gebruik wenst te maken. Rolstoelplaatsen bevinden zich, afhankelijk van de zaalindeling in het Sportpaleis, op een rolstoelplatform vóór de Arena tribune. Elke invalide bezoeker kan samen met één valide persoon plaatsnemen op het rolstoelplatform. Deze persoon is in eerste instantie verantwoordelijk voor het welzijn van de invalide. Ook de begeleider dient in het bezit te zijn van een toegangskaart. Gebruikers van de rolstoelplaatsen kunnen het Sportpaleis via de Arena ingang betreden.
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op