Artiest/Event

Selena Gomez

Welkom op de pagina van Selena GomezEventim is de plek voor tickets en tourdata. Schrijf je in op het Ticketalarm en ontvang toekomstige informatie over concerten en tours.

TICKETALARM - Nooit meer te laat en altijd op de hoogte!

Schrijf je nu in voor ons Ticketalarm en ontvang via e-mail een herinnering wanneer er tickets te koop zijn!

Extra informatie

Selena Marie Gomez (Grand Prairie, Texas, 22 juli 1992) is een Amerikaans actrice, zangeres en modeontwerpster. Ze is bekend geworden door haar rol als Alex Russo in de Disney-sitcom Wizards of Waverly Place. Gomez speelt ook in vele films en heeft gastrollen in veel tv-series. Naast acteren heeft Gomez ook meerdere albums opgenomen met haar band, ...
Meer...

 •  
  Selena Gomez
    4.2 sterren, na 44 FanReports
 • Amsterdam Zuidoost - Heineken Music Hall

  3-9-14

  super cool van Tessa, 4-1-15
  Mijn moeder en ik hadden best vroeg van te voren besteld en we hadden hele mooie zitplaatse vooraan in het midden. Ik ben zelf niet op de stoele gaan staan want ik kon het goed zien. Ik heb geen last gehad van de tieners die op de stoele gingen staan. Ik heb wel filmpjes gemaakt. En ik ben later wel nog buiten geweest toen Selena Gomez er ook was en toen heb ik nog een hantekening gehad ben met haar op de foto geweest en ze heeft me nog geknuffeld. De beste afond uit mijn leven. Het was mijn eerste concert en ik ben heel blij dat mijn eerste concert van Selena Gomez was het was heel cool. Ik ben al heel lang fan van Selena Gomez en ik hoop dat dat zo blijft ik hoop dat ze nog een keer naar nederland komt want dan ga ik weer ze deed alle liedjes.
 • Amsterdam - heineken musical hall

  3-9-13

  super, geweldig concert!!! van Linda van Dam, 12-9-13
  het was mijn eerste concert en dan gelijk al van mijn lievelings zangeres SELENA GOMEZ!!!!! ik zat in de top op de eerste rij dus kon het goed zien. ik vond dat Selena het publiek er goed bij betrok en goed zong. ze had het leuk gedan met dat dansen enzo erbij... ik las later dat Selena nog naar buiten was geweest voor haar fans, ik was toen al weg, daar baalde ik wel heeel erg van. maar verder was het een super, geweldig concert! echt de beste avond van mijn leven.
 • Amsterdam - Heineken Music Hall

  3-9-13

  Prima optreden van Selena van Vienna, 8-9-13
  Ook ik ben een van de gelukkige ouders die met haar dochter van 11 naar het concert is gegaan. Ik ga regelmatig naar concerten maar kon het nu van een afstandje bekijken. Het zitplaatsen verhaal was inderdaad drama. Iedereen ging op stoelen staan. Af en toe kwam de beveiliging een paar meisjes eraf halen. Natuurlijk allemaal mobieltjes in de lucht. Het gaf veel onrust en dat is zeker jammer. Desondanks heeft mijn dochter enorm genoten en blij dat zij Selena Gomez in het echt heeft gezien. Ik vond haar ook leuk zingen en dansen en zij zal de volgende keer vast met een nog betere show komen.
 • Amsterdam - Heineken music hall

  3-9-13

  Mijn dochter vond het super!! van Selena fan, 8-9-13
  Samen met mijn dochter van 11 naar het concert van Selena Gomez geweest. Mijn dochter heeft genoten!! Wij hadden balkon kaarten, jammer dat er geen grote schermen hingen met close ups van Selena, nu zagen we vooral veel haar van Selena!! Verder prima!!
 • Amsterdan - Heinken Music Hall

  3-9-13

  Slecht geregeld van Linda, 7-9-13
  Super concert, alleen erg jammer dat mn dochter van 9 niets kon zien. Zoals al in eerdere verslagen vermeld ging iedereen op zn stoel staan. Vanwege een operatie aan mn arm kon ik mijn dochter niet optillen, gelukkig hadden we twee hele aardige dames voor ons die regelmatig mijn dochter op hun nek namen.Alsnog mijn dank hiervoor. Maar hier betaal je natuurlijk geen zitplaats voor.Het was superslecht geregeld voor de wat kleinere fans. De heren van de beveiliging haalden wel de kleintjes van de stoel maar tegen de volwassenen werd niets gezegd.Erg jammer!!

Verder browsen

Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op