Strandfestival ZAND - Tickets

Koop hier je tickets voor Strandfestival ZAND met o.a. Kensington en Miss Montreal

Meer informatie ...

  • Wanneer & waar?

  • Voor mij en anderen!

  • EVENTIM Community

Kies nu jouw tickets:

Eventim callcenter 0900-1353 (€0,45 p/m)* van 10.00-22.00 uur
Tickets
EventPlaatsDatum
Strandfestival ZANDALMERE
Almeerderstrand
za, 19-8-17
10:00 uur
 
Tickets niet beschikbaar
Info
Locker Strandfestival ZANDALMERE
Almeerderstrand
za, 19-8-17
10:01 uur
 
Tickets niet beschikbaar
Info
1 - 2 van 2
  • *De getoonde ticketprijzen zijn exclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,55) en verzendkosten (variërend van €2,55 voor reguliere postverzending tot en met €25,- voor exprespost buiten Nederland) per transactie in rekening gebracht.

Evenementinformatie

10e editie Strandfestival ZAND - zaterdag 19 augustus 2017
Op zaterdag 19 augustus 2017 viert Strandfestival ZAND de 10e jubileum editie op het strand van Almere, waar wederom ruimte is voor 25.000 festivalbezoekers. Zeg nou zelf; met je beste vrienden feesten op het strand is waarschijnlijk één van de mooiste dingen die de zomer ons te bieden heeft. Op zo’n dag waar geen einde aan lijkt te komen, sta je met één voet in het water en de andere in het zand te genieten van de zonsondergang, Nederlands beste artiesten, een heel klein drankje en natuurlijk…elkaar! De 10e editie staat in het teken van een extra lange jubileumdag, met meer artiesten en nog veel meer!

LINE-UP
Rondé en The Originals zijn als laatste toegevoegd aan de line-up van Strandfestival ZAND. In de afgelopen maanden werden ook al Kensington, Guus Meeuwis, DI-RECT, Racoon, Miss Montreal, Nick & Simon, Chef’Special en Coen & Sander bevestigd voor de jubileumeditie van het festival. Samen met bekendmaking van de line-up van de "ZAND DANST” area is het programma van het zomerse festival op zaterdag 19 augustus compleet. De presentatie is net zoals andere jaren in handen van Jeroen van Koningsbrugge en Lieke van Lexmond.

KAARTVERKOOP
De Vroege Vogel, VIP en voorste vak kaarten zijn in een recordtempo uitverkocht. Er zijn nog reguliere kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Normale prijzen:
Reguliere kaart €34,50 (ex. €3,- reserveringskosten)UITVERKOCHT!
Voorste vak kaart €44,50 (ex €3,- reserveringskosten) UITVERKOCHT
VIP arrangement €125,- (ex €3,- reserveringskosten)

Vroege Vogel prijzen:
Reguliere kaart €29,50 (ex. €3,- reserveringskosten) UITVERKOCHT
Voorste vak kaart €42,50 (ex. €3,- reserveringskosten) UITVERKOCHT

Parkeerkaart €10,- vooraf (ex. €1,- reserveringskosten) / €15,- aan de deur.

Kaarten kunnen ook telefonisch worden besteld bij Eventim, via het telefoonnummer 0900 -1353 (45cpm), elke dag van 10:00 - 22:00.

Voor vragen over je kaarten kun je ook contact opnemen via het Eventim contactformulier.

Arrangementen en parkeerkaarten zijn uitsluitend via deze website of via het telefoonnummer 0900 -1353 (45cpm) van Eventim te koop.

VIP-ARRANGEMENT - UITVERKOCHT
Extra luxe genieten van Strandfestival ZAND, in een exclusief vak vooraan, met eigen bar, toilet, entree, VIP parkeren (1 parkeerkaart per 2 personen) en 10 consumptiemunten per persoon. VIP arrangementen kosten €125,- per stuk (ex. €3,- reserveringskosten). Enkele weken voor het festival worden de parkeerkaart en een begeleidende brief met informatie over oa. de consumptiemunten verzonden.

ROLSTOELKAARTEN - UITVERKOCHT
Voor mindervaliden zijn er speciale rolstoelkaarten* beschikbaar. Hiermee heb je toegang tot het rolstoeldeck.
Deze zijn alleen telefonisch aan te vragen via Eventim 0900-1353 (45 cpm.) * let op: vergeet niet om voor een begeleider ook een rolstoelkaart te kopen. Maximaal 1 begeleider per rolstoel.

GROEPSRESERVERINGEN
Voor groepsreserveringen (meer dan 20 kaarten of arrangementen) kun je contact opnemen met de organisatie van Strandfestival ZAND via het e-mailadres reserveringen@strandfestivalzand.nl.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud en exclusief reserveringskosten. De reserveringskosten kunnen variëren per kaartsoort. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Klik hier voor de algemene voorwaarden toegangsbewijzen.

ZWARTHANDEL
Koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen (www.strandfestivalzand.nl, www.eventim.nl en 0900-1353 (45 cpm)), want alleen zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft. Laat zwarthandelaren als Viagogo, Seatwave, Onlineticketshop en Ticketloket lekker links liggen, want ook dit jaar worden kaarten uit de zwarthandel zo veel mogelijk ongeldig gemaakt. Ook op Marktplaats worden ieder jaar weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief. Een gewaarschuwd mens kijkt wel uit zijn kaarten hier te kopen! Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl.

Extra informatie

Strandfestival ZAND is een sinds 2008 een terugkerend zomers popfestival op het strand van Almere. Op de leukste muzikale stranddag van de zomer geniet je samen met je vrienden of familie en met je voeten in het zand van de beste artiesten van Nederland!
Meer...

Verder browsen

FanTicket beschikbaar!

Er is een FanTicket beschikbaar!
Een FanTicket is een mooi aandenken voor later. Door de hoge kwaliteit en het op maat gemaakte design zijn de tickets uniek en een perfect kado! De afbeelding wordt op exclusief ticketmateriaal afgedrukt en is een ideale vervanging voor een regulier ticket.

* Eventim callcenter: € 0,45 p/m plus de eventuele kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op