The Bodyguard - Tickets

The Bodyguard is t/m 16 juli te zien in het Beatrix Theater in Utrecht

Meer informatie ...

 • Wanneer & waar?

 • Voor mij en anderen!

 • EVENTIM Community

Kies nu jouw tickets:

Eventim callcenter 0900-1353 (€0,45 p/m)* van 10.00-22.00 uur
Tickets

Evenementinformatie

Klik hier voor meer informatie over de verschillende tickets.

Jouw laatste kans om deze bekroonde hitmusical te zien!
The Bodyguard STOPT! Al meer dan 750.000 bezoekers beleefden deze gevaarlijk lekkere hitsensatie in het Beatrix Theater Utrecht. De opwindende mix van musical, popconcert, thriller en lovestory én bekroond met de AD Publieksprijs. Kortom, dit moet je gezien hebben! De laatste voorstellingen, de laatste kaarten, jouw laatste kans! Boek nu!

Bij deze voorstelling wordt er gebruik gemaakt van een stroboscoop en felle lichtflitsen op de LED-schermen.
Dit kan hinderlijk zijn voor mensen met epilepsie.
 •  
  The Bodyguard
    3.5 sterren, na 12 FanReports
 • Utrecht - Beatrix Theater -

  19-2-17

  Geen Romy van C Anoniem, 20-2-17
  Gisteren ben ik bij de voorstelling geweest van The boduguard 19-02-2017 19:00. Tot mijn verbazing was niet de hoofdrolspeler aanwezig Romy Monteiro, maar een vervanger. Zeer teleurgesteld om te zien, dat dit nergens staat aangekondigd en daarmee ook misleidend is. De stem van Romy Monteiro is niet vervangbaar en de kwaliteit van het zingen was daardoor zeer teleurstellend gisterenavond. Veel valse momenten en zeker niet het kippenvel waar ik op heb gehoopt. Ik vind het dan ook onacceptabel dat hier niet transparant in wordt gecommuniceerd. Vele bezoekers klaagde dan ook aan het einde over de kwaliteit van de show. Welke mogelijkheden zijn er om alsnog de show te zien, die vooraf was verwacht.
 • Utrecht - Beatrix Theater -

  11-2-17

  Teleurstellend van P.J. Wildschut, 14-2-17
  11-2 naar de Bodyguard vanwege de verjaardag van mijn vrouw. 85 euri + alle bijkomende kosten voor golden tickets Geen Romy die zingt maar Tjindjara die het bij lange na niet haalt. Soms tenenkrommend. Dansers uit sync. Ik vind dat je in een rooster zou moeten kunnen zien wie er zingt, kun je als klant tenminste kiezen, of een lagere prijs betalen. Wij voelden ons zeer bekocht en kunnen hier geen begrip naar de producenten voor opbrengen. Geld terug eigenlijk!!
 • Utrecht - Beatrix Theater -

  28-7-16

  Grote teleurstelling van Belinda Janssen, 5-8-16
  donderdag 29 Juli zijn wij met zn drieën naar de body guard geweest. Helaas geen Romy ,de vervangster zong regelmatig ( gewoon vals). Hier door was de avond een grote teleurstelling. De kaartjes voor zn avond kosten nog al wat ,dus verwacht je ook wat . Heeeeeeel erg jammer. ondertekend Belinda Janssen
 • Utrecht - Beatrix Theater -

  3-7-16

  Teleurstelling van Arno, 15-7-16
  Jammer genoeg geen Romy, op 3 juli was het geluid en de zang was niet al te best. Heel lang naar uitgezien, gespaard om met de familie naar de voorstelling te gaan. Jammer.
 • Utrecht - Beatrix Theater -

  17-2-16

  Super, fantastische voorstelling. van Helga Markiet, 14-7-16
  Wat hebben wij genoten. Na jaren weer zo een steen goede musical weer meegemaakt. Romy, geweldige stem en niet te vergeten onze Fletcher , Joshua, te gek. De andere artiesten , allemaal steen goed. Een 10+. Ga binnenkort, voor de 3e keer weer genieten van The Bodyguard, samen met de rest van de Fam.

Extra informatie

The Bodyguard vertelt het spannende verhaal van een verboden, onmogelijk liefde tussen een superster en haar bodyguard. Pak deze laatste kans om te genieten van alle wereldhits van Whitney Houston waaronder 'I will always love you' en 'I wanna dance with somebody'. Je hoort ze in de originele Engelstalige versie.
Meer...

Verder browsen

* Eventim callcenter: € 0,45 p/m plus de eventuele kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op