The Bodyguard - Tickets

The Bodyguard is te zien in het Beatrix Theater in Utrecht - Koop hier je tickets

Meer informatie ...

 • Wanneer & waar?

 • Voor mij en anderen!

 • EVENTIM Community

Kies nu jouw tickets:

Eventim callcenter 0900-1353 (€0,45 p/m)* van 10.00-22.00 uur
Tickets

Koop hier je tickets voor The Bodyguard.
Klik hier voor meer informatie over de verschillende tickets.

Evenementinformatie

De musical The Bodyguard, gebaseerd op de succesfilm met Whitney Houston en Kevin Costner, brengt het wereldberoemde verhaal vol romantiek en glamour naar het Beatrix Theater Utrecht. Met alle onweerstaanbare hits van Whitney Houston, waaronder natuurlijk haar allergrootste hit: ‘I Will Always Love You’, en een vernieuwd, spectaculair LED-decor. The Bodyguard is de ultieme avond uit die elke vrouw verdient.

Bij deze voorstelling wordt er gebruik gemaakt van een stroboscoop en felle lichtflitsen op de LED-schermen.
Dit kan hinderlijk zijn voor mensen met epilepsie.
 •  
  The Bodyguard
    4 sterren, na 10 FanReports
 • Utrecht - Beatrix Theater -

  28-7-16

  Grote teleurstelling van Belinda Janssen, 5-8-16
  donderdag 29 Juli zijn wij met zn drieën naar de body guard geweest. Helaas geen Romy ,de vervangster zong regelmatig ( gewoon vals). Hier door was de avond een grote teleurstelling. De kaartjes voor zn avond kosten nog al wat ,dus verwacht je ook wat . Heeeeeeel erg jammer. ondertekend Belinda Janssen
 • Utrecht - Beatrix Theater -

  3-7-16

  Teleurstelling van Arno, 15-7-16
  Jammer genoeg geen Romy, op 3 juli was het geluid en de zang was niet al te best. Heel lang naar uitgezien, gespaard om met de familie naar de voorstelling te gaan. Jammer.
 • Utrecht - Beatrix Theater -

  17-2-16

  Super, fantastische voorstelling. van Helga Markiet, 14-7-16
  Wat hebben wij genoten. Na jaren weer zo een steen goede musical weer meegemaakt. Romy, geweldige stem en niet te vergeten onze Fletcher , Joshua, te gek. De andere artiesten , allemaal steen goed. Een 10+. Ga binnenkort, voor de 3e keer weer genieten van The Bodyguard, samen met de rest van de Fam.
 • Utrecht - Beatrix Theater -

  1-5-16

  4 sterren! van Anoniem, 12-5-16
  Het begon allemaal met een telleurstelling: geen Romy maar Tjindjara. Maar vanaf de eerste seconden was de teleurstelling weg! Romy of niet: alle alternates en covers zijn ook goed, anders zouden ze niet zijn gecast. Tjindjara, Dave en de rest van de cast waren geweldig. Mooie show!
 • Utrecht - Beatrix Theater -

  27-3-16

  Geweldige ervaring! van Angela, 9-5-16
  Wat een geweldige musical is the bodyguard! Wij wisten van tevoren dat we geen Romy zouden hebben, maar April. Dus met lichte teleurstelling gingen we er heen. Maar vanaf de 1e seconde was de teleurstelling helemaal weg. Ongelofelijk wat is April Darby goed zeg, ik ben fan!! Een geweldig mooie stem heeft ze! Alle liedjes werden loepzuiver gezongen. En bij het liedje I will always love you, de tranen in de ogen. Binnenkort ga ik voor de 2e keer naar de show, The Bodyguard is dus zeker een aanrader! En wees niet teleurgesteld als je Romy niet hebt, want April Darby is ook echt geweldig!

Extra informatie

De musical The Bodyguard, gebaseerd op de succesfilm met Whitney Houston en Kevin Costner, brengt het wereldberoemde verhaal vol romantiek en glamour naar het Beatrix Theater Utrecht. Met alle onweerstaanbare hits van Whitney Houston, waaronder natuurlijk haar allergrootste hit: ‘I Will Always Love You’, en een vernieuwd, spectaculair LED-decor. Th...
Meer...

Verder browsen

* Eventim callcenter: € 0,45 p/m plus de eventuele kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op