Theater Amsterdam -

Danzigerkade 5 , 1013 AP Amsterdam
NL

Informatie over de locatie

Op 8 mei 2014 opende Theater Amsterdam zijn deuren. De opening viel samen met de première van ANNE die plaatsvond in het bijzijn van Koning Willem-Alexander. Het theater ligt aan 't IJ net buiten het centrum van Amsterdam in de Westelijke Houthavens en is het enige theater in Amsterdam waar voorstellingen gedurende een langere tijd kunnen worden vertoond. Met een theaterhal van 4.200 m2, biedt Theater Amsterdam unieke mogelijkheden voor grote decors en de modernste theatertechnieken. Theater Amsterdam is goed bereikbaar met de fiets, auto en per openbaar vervoer. In het restaurant Boven de Planken kunt u voorafgaand aan de voorstelling lunchen of dineren.

Op dit moment zijn er geen evenementen in Theater Amsterdam - .

Routebeschrijving

Adres: Theater Amsterdam -
Danzigerkade 5 , 1013 AP Amsterdam
Aankomst met openbaar vervoer
Bus 22 vanaf Amsterdam Centraal Station stopt naast het parkeerterrein van Theater Amsterdam bij de eindhalte, bushalte Koivistokade. De bushalte bevindt zich op de hoek van Koivistokade/Danzigerbocht. De reistijd vanaf Amsterdam CS bedraagt ongeveer 15 minuten.

Bus 48 vanaf Station Sloterdijk, bushalte Hempoint
Bus 48 vanaf Amsterdam Centraal Station, bushalte Oostzaanstraat
Vanaf de bushaltes van lijn 48 is het ongeveer 20 minuten lopen naar Theater Amsterdam.

Vanaf Amsterdam Centraal Station is het ongeveer 40 minuten lopen naar Theater Amsterdam.

Parkeren

Naast Theater Amsterdam bevindt zich een parkeerterrein met 300 parkeerplaatsen. De ingang is gelegen op de kruising van de Koivistokade / Minervahavenweg (1013 AP) te Amsterdam. Voer deze kruising in als bestemming bij gebruik van een navigatiesysteem. Tijdens het online reserveringsproces kan een parkeervoucher à € 12,50 worden besteld. Ook kan er een parkeervoucher gekocht worden in het theater bij de merchandisebalie. Bij het theater is een beperkt aantal invalide parkeerplaatsen beschikbaar. Deze parkeerplaatsen zijn alleen beschikbaar voor houders van een invalidebewijs en kunnen niet worden gereserveerd. Houders van een invalidebewijs kunnen in stadsdeel West gratis parkeren.

In de wijk om het theater heen is het gemeentelijk betaald parkeren. Dit geldt niet op zondag. Voor ons eigen parkeerterrein dient wel op zondag betaald te worden.

Het parkeerterrein naast Theater Amsterdam opent 3 uur voorafgaand aan de voorstelling en sluit 1 uur na de voorstelling.
- Het terrein opent om 16.00 uur bij de voorstelling van 19.00 uur;
- Het terrein opent om 17.00 uur bij de voorstelling van 20.00 uur;
- Het terrein opent om 11.00 uur bij de matineevoorstelling om 14.00 uur;
- Het terrein opent om 12.00 uur bij de matineevoorstelling om 15.00 uur.

Mindervalide

In het theater is een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Bij het theater is een beperkt aantal parkeerplaatsen voor minder validen beschikbaar.
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op