RUN THE JEWELS + DANNY BROWN - UTRECHT - Tickets

di, 7-11-17, 20:00 uurTivoliVredenburg
Vredenburgkade 11, 3511 WC UTRECHT

Run The Jewels + Danny Brown komen naar TivoliVredenburg! Koop hier je tickets.

Meer informatie ...

  • Wanneer & waar?

  • Voor mij en anderen!

  • EVENTIM Community

detailb.teaser.ticketPrice.p.orderTickets

Eventim callcenter 0900-1353 (€0,45 p/m)* van 10.00-22.00 uur
Bestel hier!

Het concert van Run The Jewels + Danny Brown wordt verplaatst naar TivoliVredenburg in Utrecht.
Gekochte kaarten blijven geldig voor het optreden in TivoliVredenburg.
Voor vragen kun je terecht via info@friendly-fire.nl

De best beschikbare tickets

Jij kiest de prijscategorie, wij reserveren voor jou de op dat moment beste tickets

RUN THE JEWELS + DANNY BROWN, TivoliVredenburg, 7-11-17
Fullscreenweergave sluiten
CategorieBeschrijvingPrijs*Aantal 
1 TicketRegular
44,00
  • Algemene informatie over de ticketselectie
  • * De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er €1,00 transactiekosten en maximaal €3,50 verzendkosten voor reguliere postverzending per transactie in rekening gebracht.
Welkom in de
TivoliVredenburg
zaalplanboeking
 
 

Evenementinformatie

Run The Jewels en Danny Brown staan op 7 november in TivoliVredenburg. Het Amerikaanse hiphopduo Run The Jewels verkocht begin dit jaar binnen een halve dag de Melkweg uit en sluit op vrijdag het hoofdpodium van Best Kept Secret festival af. Rapper Danny Brown bracht eind vorig jaar zijn vierde album uit en deed vlak daarna de Melkweg aan.

Run The Jewels
Afzonderlijk verdienden hiphop-iconen Killer Mike en EI-P al hun sporen, maar samen bleek het tweetal een monsterverbond. Na Run The Jewels 1 en 2 verscheen afgelopen najaar Run The Jewels 3. Met hun maatschappij-kritische lyrics behoort het duo in deze politiek roerige tijden tot één van de meest uitgesproken en relevante acts van dit moment. Afgelopen voorjaar stonden de rappers nog in de Melkweg met een show die binnen een halve dag uitverkocht. Afgelopen jaar sloot Run The Jewels het hoofdpodium van het festival Best Kept Secret af.

Danny Brown
Danny Brown staat bekend om zijn unieke rapstijl, een combinatie van een oldskool flow en catchy trap beats. In 2011 brak hij wereldwijd door met zijn plaat 'XXX'. In de jaren daarna trad de Amerikaanse rapper op met o.a. Eminem, A$AP Rocky en Macklemore & Ryan Lewis. Afgelopen najaar verscheen zijn vierde album 'Atrocity Exhibition', met daarop features van o.a. Kendrick Lamar, Evian Christ en Kelela.

Extra informatie

Run The Jewels is een Amerikaanse hiphopgroep bestaande uit titanen Killer Mike en El-P. Daarmee mag je dit monsterverbond gerust een supergroep noemen. Na Run The Jewels 1 en 2 verscheen eind 2016 nummertje 3, hun beste, urgentste en meest activistische tot dan toe. Ondertussen blijven ze gestaag werken aan hun steeds indrukwekkender wordende repu...
Meer...

Verder browsen

FanTicket

Er is een FanTicket beschikbaar!
FanTickets zijn een mooi aandenken voor later. Door de hoge kwaliteit en het op maat gemaakte design zijn de tickets uniek en een perfect kado! De afbeelding wordt op exclusief ticketmateriaal afgedrukt en is een ideale vervanging voor een regulier ticket.

* Eventim callcenter: € 0,45 p/m plus de eventuele kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon
Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op