Je browser staat third party cookies niet toe. Om de bestelling succesvol af te ronden, moeten we een cookie kunnen plaatsen. Klik op onderstaande button om de ticketshop te openen in een nieuw venster.


Open shop in nieuw venster

Wie zijn wij?

Hier vind je meer informatie over www.eventim.nl
Contactgegevens:
 • CTS EVENTIM NL
  Marktplein 108
  2130 KB Hoofddorp


Welke service levert www.eventim.nl?
 • Wij zijn dé internet ticketprovider. Wij zorgen ervoor dat je altijd de beste kaarten ontvangt en bieden de beste service rondom de evenementen, zoals uitgebreide informatie, cadeauservice, nieuwsbrieven en nog veel meer. Meer dan 450 organisatoren, waaronder natuurlijk de grootsten van Europa, zorgen voor een nagenoeg uniek evenementaanbod. Je kunt kiezen uit duizenden evenementen. Of het nu gaat om kaarten voor een grote wedstrijd, een musical, het concert van een superband of een popfestival, je kunt het allemaal bij ons boeken.


Hoe kan ik eventim.nl bereiken?
 • Je kunt onze klantenservice op internet via Help & Contact bereiken. Klik hier, om contact met ons op te nemen of bel ons call center: 0900 1330 (0,45 €/per minuut) . Woon je niet in Nederland, dan kun je bellen met +31 (0)88 123 24 22. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur bereikbaar. In het weekend zijn wij niet bereikbaar per telefoon.
 • In het geval van annulering, verplaatsing en/of wijziging van het evenement kun je jouw kaarten, nadat wij je per e-mail over eventuele veranderingen in het evenement hebben geïnformeerd, aangetekend aan ons retourneren naar het volgende adres:

  CTS EVENTIM NL
  Afdeling Klantenservice
  Marktplein 108
  2130 KB Hoofddorp


  Meer informatie met betrekking tot annuleringen, verplaatsingen en wijzigingen van evenementen vind je hier.


Hoe kan ik een samenwerking aangaan met eventim.nl?
 • Als jij of jouw bedrijf met ons wil samenwerken met betrekking tot de online kaartverkoop, neem dan hier contact met ons op.
 • Als je met ons als organisator of als verkoopadres wilt samenwerken, neem dan hier contact met ons op.