Biografie

Sinds 1925 wordt in Assen op het hoogst mondiale niveau gereden. Alle kampioenen reden en wonnen op de Drentse hei. De TT meemaken is meer dan een motorrace bezoeken; de TT beleef je! Het is al decennia het grootste eendaags sportevenement van Nederland.

Hectiek op de startgrid. De rijders staan te wachten met de paraplu dames naast zich, de fotografen maken de laatste foto’s voordat het startlicht uit gaat. De motoren worden gestart, het publiek is in extase en de coureurs gaan van start en strijden ronden lang voor de overwinning in de Kathedraal van de motorsport. Hoge snelheden, spectaculaire inhaalmanoeuvres; nergens op het TT Circuit Assen hoeft u deze schitterende moment te missen. Alles is goed te volgen op de grote Vidiwalls langs het circuit, ondersteund door het commentaar van de omroepers die u op de hoogte houden van alles wat er gebeurt. De Dutch TT is wereldwijd het enige evenement dat onafgebroken op de kalender staat. Alle grote kampioenen reden er, Alle grote kampioenen wonnen er. De TT meemaken is een onvergetelijke ervaring, want het gaat veel verder dan de trainingen en/of de wedstrijden.

Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op