Artiest/Event

WWE RAW

Welkom op de pagina van WWE RAW !

Welkom op de pagina van WWE RAW bij eventim.nl. Deze pagina van WWE RAW wordt binnenkort uitgebreid.
 •  
  WWE RAW
    4.6 sterren, na 183 FanReports
 • Rotterdam - Ahoy Rotterdam

  17-4-13

  Aanvulling op mijn fan Report. van Dorothea, 23-6-13
  Aanvulling op mijn vorige fan report; superduper gaaf! : Ik vond het errug jammer dat er geen signs mee naar binnen mochten. Op zich logisch, maar toch heel. erg. jammer, want dat mag bij normaal RAW enzo ook en ik had best wel mijn best gedaan. Bovendien stond er nergens op de site dat het niet mocht, anders had ik ze ook heus niet gemaakt. Ik had ze ook graag bewaard, zo van; Mijn eerste WWE event. Maar dat kon nu dus ook niet. Hier baalde ik van!
 • Rotterdam - Ahoy Rotterdam

  17-4-13

  Superduper gaaf van Dorothea, 23-6-13
  Het was echt ZO Gaaf! SUPERDUPER GAAF! Ik ben 2 jaar fan ofzo nu (ben nu 14) en ik vond het zoooo tof! Ik kon alles echt vet goed zien, ik ging helemaal uit mijn dak! =D Ik hoop echt met heel mijn hart dat ik Triple H en Shawn Michaels nog eens in real life ga zien! Het was een beetje jammer dat het geluid op een gegeven moment niet echt meewerkte en als tip: Laat ook zien wat er gebeurt in de ring op schermen, bijv. die bij de ingang, zegmaar waar de worstelaars binnenkomen. Ohja, het was ook zo vet dat ik AJ zag!! Ik hoop dat ik eens zoals haar ben (als worstelaarster hihi)
 • Rotterdam - Ahoy

  17-4-13

  Geweldig! van Marjolein, 2-6-13
  Het was geweldig! Mijn vriend en ik zijn al jaren fan van worstelen. Mijn vriend van wwf en ik zelf al vanaf mijn zevende van wwe. Wat heb ik veel gedroomd dat het ooit eens naar Nederland zou komen. We hebben dan ook direct kaarten besteld voor het evenement! Wat was het geweldig!! Ookal was het in mijn geval niet de wwe, ik heb met een grote glim genoten van deze avond. Mijn vriend heeft er ook zo bij gezeten. Het was echt super. Volgende keer zijn wij er zeker weer bij en ik hoop dat de wwe nu ook om is en vlug ook besluit om naar Nederland te komen!
 • Rotterdam - Ahoy Rotterdam

  17-4-13

  wwe world europe tour van doortje, 8-5-13
  Het was Geweldig ik ben al jaren een echte fan van wwf nu wwe ik was zelf al aan het sparen om naar New York te gaan voor wrestlemania 29 te gaan.Dus toen ik hoorde dat ze naar Rotterdam kwamen was ik erg blij.Ik had gehoopt dat de indeling wat beter zou zijn ik had een van de duurste kaartjes maar zat toch ver. Maar zeker voor herhaling vatbaar Ik hoop dat ze elk jaar zullen komen naar Nederland. GEWELDIG.....
 • Rotterdam - AHOY

  17-4-13

  Topavond!!! van Nelis en Bradley, 8-5-13
  Samen met mijn zoon een Topavond beleefd. Het heeft aan onze verwachtingen voldaan. Indrukwekkend om de altletische en overige vaardigheden van de sterren van dichtbij mee te kunnen maken. We kijken nu al uit naar het volgende WWE evenement.

Verder browsen

Tickets reserveren
0900-1353 (€0,45 p/m)

Dagelijks 10.00-22.00 uur

CTS Eventim Nederland B.V. | KvK Amsterdam 34.28.92.10 | BTW nummer NL8188.02.595.B.01 | Postbus 3096, 2130 KB, Hoofddorp | Neem contact op