Alpine

GEHOORBESCHERMING VOOR ELKE SITUATIE

Jouw ideale gehoorbeschermer verkrijgbaar via Eventim.nl

Eventim en Alpine zijn er voor je om nog meer plezier te halen uit de dingen die je graag doet, zonder te worden gehinderd door schadelijk of storend geluid. Dat doen we door hoogwaardige gehoorbeschermers – bekroond met de Red Dot Award! – aan te bieden aan onze klanten.

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je favoriete artiesten tijdens een concert of voorstelling, is het belangrijk je gehoor altijd goed te beschermen. Je loopt namelijk binnen de kortste keren een permanente gehoorbeschadiging op. Om dit te voorkomen heeft Alpine verschillende oordopjes ontwikkeld voor muziekliefhebbers en uitgaanspubliek. Kies hieronder jouw ideale gehoorbeschermer.

Alpine Gehoorbescherming
Alpine PartyPlug

Alpine Gehoorbescherming - PartyPlug

Jij houdt van muziek en je zou er dan ook niet aan moeten denken om gehoorschade op te lopen. Bescherm je oren daarom met de PartyPlug van Alpine. Deze beschermen jouw oren op een prettige manier tegen te hard geluid en zorgen er tegelijk voor dat jij de muziek goed blijft horen. Zo geniet jij veilig en onbezorgd van jouw favoriete artiest!

€ 15,90 inclusief verzendkosten.
 

Alpine Gehoorbescherming - PartyPlugPro Natural

Alpine Gehoorbescherming - PartyPlugPro Natural

Als je naar een concert of festival gaat wil je vooral genieten van de muziek, maar je wilt geen gehoorschade oplopen of een permanente piep in je oren krijgen. Speciaal voor muziekliefhebbers zijn er daarom nu de Alpine PartyPlug Pro™ Natural oordoppen. Deze oordoppen hebben speciale rechtlijnige AlpineAcousticFilters™. Dit wil zeggen dat de muziek op alle frequenties evenveel wordt gedempt.

€ 32,90 inclusief verzendkosten.

Alpine Gehoorbescherming - Pluggies Kids

Alpine Gehoorbescherming - Pluggies Kids

Alpine Pluggies Kids wordt aanbevolen voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar, aangezien zij nog een kleinere gehoorgang hebben dan volwassen. Deze oordoppen kunnen kinderen in zeer veel situaties en voor meerdere toepassingen gebruiken. Voor kids vanaf 3 tot 12 jr (25 dB demping). Houdt water uit de oren. Geschikt voor kleine gehoorgang

€ 15,90 inclusief verzendkosten.

ALPINE GEHOORBESCHERMING - MUFFY KIDS

Alpine Gehoorbescherming - Muffy Kids

De Alpine Muffy oorkap is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van kleine kinderoren en kan in veel lawaaiige situaties gebruikt worden, o.a. bij feesten, optochten, vuurwerk, auto- en motorraces en muziekconcerten. Deze gehoorbeschermer is ook zeer geschikt voor beter geconcentreerd leren en lezen thuis en op school. Gezien bij Het Jeugdjournaal, dempt 25 dB. Voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar. Verstelbaar, gaat jaren mee.

€ 29,90 inclusief verzendkosten.

Koop meerdere Alpine producten in 1 bestelling

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Of je nou tickets voor jezelf zoekt of je ze iemand cadeau wil doen: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte. Eén keer per week sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Of je nou van musicalklassiekers, mooie toneelstukken of rockfestivals houdt – met de Eventim-nieuwsbrief mis je nooit iets!

Ik abonneer me op de Eventim-nieuwsbrief en geef Eventim toestemming hiervoor mijn e-mailadres te gebruiken. Uitschrijven voor de nieuwsbrief kan op elk gewenst moment. Eventim hecht veel waarde aan de veiligheid van jouw gegevens. Je kunt hier ons privacystatement lezen.